Loodilo! Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 ok sve u svemu dok se ne legalizuje sve kako treba ljudi vi idite temo gde moze da se igra....e sad ako je neko,kao napr. vlasnik ovog topica spreman da se ubije zato sto je metro zatvoren ok...neka ako nema nista pametnije u zivotu...ljudi da li cete vi shvatiti.....ja obozavam cs , igram ga mnogo dugo da bih uopste ulazio u polemiku sa nekim ko je koliko i ko je sta u cs. jer od 80% ljudi ovde znam za tu igru i igram je ne ffa vec timski,mnogo duze...elem...ovde vecina ima od 19 pa na gore godina....ja ne razumem ljude koji ce sa 25,26 godina da se ubijaju od muke sto je zatvoren metro...i da im glavna tema dana bude sta cemo sad nema metroa....aman zaman pa ocete jednog dana da se deci izvinjavate sto nemozete da ih vodite u setnju jer morate na cs?!?! ok ljudi to igraju uglavnom iz zabave i same drazi igre sto znam sta znaci jer da neznam nebih toliko dugo bio u tom svetu,i osecaj je neverovatan kad ja i mojih 4 ortaka sednemo i igramo protiv 5 protivnika,kao i u svakom sportu,ali ok shvatili smo da kod nas nije stvar samo u kesu,jer od cs-a ovde nema leba...ok niko nije ni mislio da se cs-om obogati,ali ako je onda to zabava ljudi pa dokle vise?!?!? mozete se prepoznati u mojim ranijim recima kako su dani isti kako stalno vidjate iste likove kako ko ima ima a ko nema snalazi se da bi se igrao i tako.....zivot propada zbog jedne igre,mislim da ljudi i deca beze iz skola i sa poslova da bi se zaboli u smrdljivi metro i da jos daju pare za to.....tuga...bre....nije ni meni drago sto su vlasnici ostali bez "hleba" ali jbg. to je moralo da se desi,tako da ne vidim razlog da se toliko tuguje...opet ce se to otvoriti ...i ide o5 ispocetka.... Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasni Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Danas se otvara KGB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Danas se otvara KGB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tj. vec se otvorio Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Da li su cene ostale iste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 pa ne menja se to za 5 dana ?! mora malo to da se razmotri situacija :D Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Danas su se otvorile sve igraonice dole u metrou tako da,dolazite dole odma mi vas cekamo:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Sishao sam dole, kgb wog vuk sam video da rade, za ostale nisam siguran (nisam ishao do agd-a itd).. Cene definitivno nisu ostale iste i najverovatnije ce biti 80 dinara sat u celom metrou. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 doso im nekad neko :) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 KGB vec 3/4 pun a tek danas otvorili :] Sutra vec ljudi chekaju ispred :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 22, 2005 Author Report Share Posted March 22, 2005 imam 2 zakazana u kbg vipu za 9 :P....nije mnet vip ali moze da prodje=]...dodjite da vas pucam:P mislim da su cene za sad iste...pitao ortak:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheMpa Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 U kgb/u cene su iste 50lan 70net ....... veceras sam zvao !!!!!!!! Quote zvezda je zivot , sve drugo su sitnice ..... smekery.CheMpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Jer radi MOJO pošto se niko ne javlja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 pa verovatno ne radi cim se niko ne javlja :))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Ne radi mojo, kgb su cene ko shto je neko naveo [mada malo smrdi na svezu farbu :D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 tooooo breee radiiiii woooog hvala gazdi sto se obogatio na nama tokom proteklih godina pa sad ima za legalizaciju :) cene ce verovatno ostati iste ali vreme ce pokazati! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaMaL.mojo Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 MOJO jos ne radi, nadam se da cemo moci od ponedeljka da radimo, imali smo problema sa krecenjem i sredjivanjem (tek posle 6 ruku nova boja se primila na zid... gde to ima...), sad su na redu kompovi, od ponedeljka nadam se da radimo normalno... Cena je za sada svuda ista, ali ce se promeniti cim se svi otvorimo opet i dogovorimo, ipak sada imamo legalne igre (par komada ali to je to za dok ne stigne jos) i windows pa mora i to sada da se amortizuje, ne verujem da ce ici na 80 din. ja prvi nisam za to (mnogo je kume), ali 60-70 ocekujte sigurno... Sve ce vec biti okaceno ovde ili kod nas na sajtu... Poz. Quote ...sve bi ja to uza zid pa metak u chelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 poz dzaki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 KGB radi i radice :),cena je 50 dinara i dalje za igranje,ali ce sigurno skociti vremenom,mada ne znam...mozda i ostane ova..vidimo se u kgb-u :) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Nema razloga da skace cena... Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Nema razloga da skace cena... Najjache da nema ... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Otvorene su sve igraone dole,nadam se da ce i mojo uskoro da se otvori pa da nastavimo s igranjem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ...shugavog cs 1.5 koga samo i ima dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 zar je neko kupovao original cs 1.5????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 pa naravno da jeste jer se to najvise igra u metrou :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 to nisu zapalili ?! Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts