Sunshine. Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 sve igraonice u metrou ispod vuka zatvorene na neodredjeno...pitanje ko ce otvoriti a ko zatvoriti vrata zauvek ? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! haha ne ozbiljno sve je zatvoreno zbog inspekcije i legalizacije svega sto je moguce legalizovati (win,igre,divix *droga,prostitucija*:P)...ako uleti inspekcija kazna 40 000 din po racunaru...vlasnici se namazali pa sami zatvorili...razlog..ZATVORENO ZBOG RENOVIRANJA...hahahha...do kad pitaj boga razovarao sam s bivsim gazdom (vlasnik atg arena igraone) kaze brate bedak...moguce je da ce pola sekti dole da se zatvori...pom9nje nesto mozda i o poskupljenju igranja..ali neko astronomsko poskupljene...sve u svemu Dinkicu jebem ti decu maloletnu u furunu mrtvu...ja ako ne okinem iz awp u roku od 2 dana moracu nekog na ulici da zveknem...mozda organizujem i samospaljivanje ispred vlade(svi ste pozvani)...spalicu prvog cigu na kog naletim u znak protesta... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 da da istina i nekoliko igraona u Nisu sa istim natpisom je zatvoreno...surova istina :(((((( Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 jbga ...... ja koliko znam ima samo jedna legalna igraona u bgu i sad ce ona da bude puna ihaha Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 tako i treba. oni koji treba da rade ostatje da rade, oni koji netje da rade kako treba netje uopshte vishe raditi i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 zasto reve...zasto si tako surov...:P ja necem da ostanem bez vipa u mmnetu...ja volim tamo da se igram...shmlc ne shalu na stranu....upravu si.samo se nadam da ce to sve brzo da se reshi...opet sam se navuko ko malo dete :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Forum i Plato nastavljaju da rade punom parom koliko ja znam, tj nisu ni zatvarali, niti imaju razloga KGB je iskoristio priliku da se zaista renovira, a verovatno usput stavi legalan software :P Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 opushteno prike , sta se nerviras ... pa nisu ti kuci srushili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Forum i Plato nastavljaju da rade punom parom koliko ja znam, tj nisu ni zatvarali, niti imaju razloga KGB je iskoristio priliku da se zaista renovira, a verovatno usput stavi legalan software :P To legendo reci mi da radi neka.... Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Moze aj da VRSIMO ATENTAT na Dinkica Quote Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 opushteno prike , sta se nerviras ... pa nisu ti kuci srushili :) haha pazi sad matematiq po poslednjim proracunima : 33 % vremena provodim na fakultetu 33 % vremena provodim kuci 33 % vremena provodim u igraonici i od ta tri mesta oni mi bas igraonicu zatvore...pu jebem im decu...DOLE VLADA !!! Dinkic smrda Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Hm, zanimljivo... Niko nece da se drzavna kasa puni, da pocnemo bar malo da lichimo na Evropu, svi bi da se igraju na piratskom softveru :) Sa takvim pristupom nikada necemo uci u Evropsku Uniju :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 haha pazi sad matematiq po poslednjim proracunima : 33 % vremena provodim na fakultetu 33 % vremena provodim kuci 33 % vremena provodim u igraonici i od ta tri mesta oni mi bas igraonicu zatvore...pu jebem im decu...DOLE VLADA !!! Dinkic smrda Otkad se Dinkic zove Vlada? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 jel treba samo legalan win ili i sve igrice...i kako to ide ako ima 30 komp. uzima samo jednu igru i win pa ih sto bi rekao slim ,,pejstuje,, :P ili mora 30 legalnih diskova sa windowsom i 30 discova sa npr. CS i ostalim sranjima ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Za svaki komp posebna kopija. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 evropska unija sucks vlada sucks dinkic sucks pajser sucks Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 Za svaki komp posebna kopija. pajseru brate znas li ti kolika je to lova jebote ? svaki kom ima oko 10 15 igra ...ko ce to moci da legalizuje ? oces da kazes da forum i plato imaju to sve legalno ? koliko je kopija wina ? cs ? npr..da bacim na papir:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Forum = 210 kompova = svi orig windows Za igre ne znam da li jure. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Moze aj da VRSIMO ATENTAT na Dinkica Meni je on bash gotivan lik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksifort Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Za igre jos ne jure ali ce poceti cim te firme udju na nase trziste kao sto je to microsoft uradio(glupa sinergija i ostali projekti)-ali u tom slucaju firme koje prave igre imaju specijalne pakete za igraonice i tome slicno(ne samo da ti treba originalni softver nego i dozvola za javno koriscenje). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ma bre ispade da su glavne pare u igraonicama...Nema pametnija posla drzva da radi nego da zatvara igraone...A zemlja se raspada..UAAAAA DEMOKRATIJA NAPRED DIKTATURA!!!!Aj poz Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Šta mislite kolike će biti cene igranja ako se sve legalizuje? Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 bolje da ne mislimo nista :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Zato Forum sabija....!!! Legalizeeeeeeeeeeeeed ! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Reci cu samo jedno - prekjuce sam potpisao za adsl i bole me tuki! hihihihihi Ma shalim se, zao mi je jer ipak nije to to, osim toga malo mi je trulo da kod kuce zavaljen u fotelju igram VERZIJU 1.6 a da pored mene ne SMRDE par znojavih likova kakvih je PUN bio metro koji se usput dernjaju i lupetaju neverovatne nebuloze uvereni kako su svakim danom sve blizi svom cilju a to je - naj naj ultra profi ffa jebach CS-a (1.5 se podrazumeva). A da ne pominjem cigancice i neke male shiptarcice kojih je u poslednjih godinu dana sve vise dole... Sve me vise to podseca na one "buvare" sa lokalnim dripcima koji su zickali zetone. A da ne zaboravim i vlasnike igraonica koji nisu u stanju ni sluske da zamene vec ih krpe po hiljadu puta, kloshari bre. (chast izuzecima) Dinkicu udri lopatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 koji si car hilti...a shta ce biti kad nam ugase i net servere, kad budu morali originali i od kuce :) a koja je to igraona u nashoj zemlji legalna? neko je spomenuo da je skupo uzeti za svaki komp orig. win i igre...e pa to je dzabe u odnosu na pretplatu za javno korishcenje (ako se to tako zove) inace nije dinkic kriv, budite mu zahvalni shto ce vasha deca raditi i neshto korisnije od igranja video igara Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts