Cell Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Problem duplog posta je van moje nadleznosti.Na to sam ja vise puta ukazivao. A inace idem iz IE-a,ali mi se jednako desilo i kad sam isao iz Opere. Tako da to. A test je zamisljen ne za usere nego za likove koji su na "pozicijama".Tipa servisi, provajderi..... etc Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 mozda je citala "shansel" ali nije "chanchel" ... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 E ja sam u sredjej skoli imao 286 pa nismo imali problema sa chanchelima i ikonicama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ali kada bi pocheo da opisujem likove koji su dolazili da se igraju u omanjim tek otvorenim i neotkrivenim igraonama u Nisu, neznam gde bi mi bio kraj.. Skoro ->> Dechko zauzima komp koji je inache osposobljen za igranje WC-a na betl netu i sve je to okey, on se loguje igra se bla bla.. ja stojim iza njega i gledam u njegov monitor a on liku pored sebe pokazuje neshto i dodiruje monitor koji je inache jedan od oni "tanachki" :P .. Naravno slika se malko na delitj sekunde razlije a on zabezeknuto gleda i govori ovom retardu pored sebe.. :" BRATE SI VIDEO REAGUJE NA VODU !!!" a da .. zaboravio sam da kazem da je igrao battleships :))) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Samo mi reci da si 3 puta slucajno pogresio... Ne mogu nikako da provalim u kom kontekstu je ovo napisano... ne kapirash da namerno tako pishem ili shta? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pa ono , mojne vishe ?? Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 E ja sam u sredjej skoli imao 286 pa nismo imali problema sa chanchelima i ikonicama :) Brate to bi u nashoj shkoli bilo hi-tech: mi smo imali "tim 011" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Sretjko je vnargo neopevani. Sh'o? :]]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 sve je moguce :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Kad smo vec skroz skrenuli sa teme, pokusacu da iskopam par "hitichnih" mailova koje sam dobio u proteklih par nedelja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Jebi ga, provalishe me ... Dobro me placa bogoljub da mu odrzavam mrezhu i glavni server "Danica3000" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 brate a sto ima toliko retrda!!! Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 you'll have to look inside yourself to find that answer, young padawan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts