Guest Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 jebo ja mater besposlenim penzionerima, nigde gde sam se ovih dana uputio nisam mogao normalno da završim posao, zato što je sve bilo puno matorih drtina koje čekaju u redu da plate telefon, struju, podignu penziju.. obično mi je taktika da jurim pošte po novootvorenim objektima u okolini, ali poslednjih par meseci zbog zime takvih nema, a čim je pošta starija od dva meseca, ucrtana je na penzionerskoj mapi i to je gotovo.. ako neko zna neku poštu koja je na nekom četvrtom-petom spratu neke zgrade bez lifta, neka obavezno javi, ne zajebavam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ma cim mi kazu ajd idi uplati telefon,struju and stuff,meni se smrkne pred ocima.. Brate tim penzosima je cekanje u posti i raspravljanje sa mladjima jedna vrsta zanimacije..Ionako nemaju pametnija posla. Inace sto se tice prodavnice jednimo sto mi pada na pamet je merkator(jbg jedino to znam gde ima da se pesaci :P ) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 sve rachune mozes u bilo kojoj banci da platis ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 ne može telefon, osim ako tu nešto nisu menjali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Bu --- hu --- huu... Ne mozes da cekas u redu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 telefon bi trebalo da moze. Eventualno da uzmesh opshtu uplatnicu... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 joj najgore je u merkatoru novom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 tamo iza coshka je isto loshe :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Može i telefon ali na opštu uplatnicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Odlaze 2 ortaka prevejana klabera u ranu zoru u bolnicu po zdravstveno uverenje za polaganje za vozacki... Ulaze dole u salu za cekanje gde je u 07h sve krcato matoranima !!! Prvi: ...eboteeee.... (vata se za glavu) Drugi: ...aha, ko na afteru! (kretenski kez) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Uvek placaj racune sat vremena pred zatvaranje poshte, ja tako radim i nikad nisam naleteo na guzvu vecu od 5 minuta chekanja Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Ma bre, penzije prvo idu iz dva dela, tad je guzva, guzva je onda kada je malo pred penzije pa svi hoce da plate tada ... ono, bas se tesko kapiraju dani kada nema reda u postama ... Isto tako, penzosi naprave takav red u posti da ti zablokiraju put do recimo saltera za predaju pisama, sto me takodje uzasno nervira. Ja sam taj problem resio na malo drugaciji nacin, barem u vecini slucajeva - eBanking. Lepo u toplini kucnog doma odem na sajt banke, uplatnicom nabacim pare gde treba i to je to. Plus jos sto ima tih "predefinisanih" uplata za telefon / struju / infostan gde ti je podesen broj racuna, tvoje ime i sve slicno, a ti samo upises iznos i poziv na broj ... super jedna stvarcica. Ako ne tako, onda ti je moja preporuka da juris banke ili poste koje su u sklopu nekih drugih ustanova. Recimo, mene nije svojevremeno mrzelo da ulazim u postu u vrhovni sud :) Imas dva saltera u holu suda koji su tu valjda za potrebe suda, ali rade i kao obicne poste. Op, cup, platis sta imas i odes. Ima jos takvih mesta u Beogradu, kad se setim koja su tacno, javljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Eh da, pade mi napamet dok sam nesto setao gradom, od pre par meseci i menjacnice Pirana obavljaju platni promet, a cini mi se da nisu bas popularne medju penzosima ... mozda je to zgodno mesto za placanje bez guzve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 placajte u bankama.. tamo nema penzosa.. ako vec volite poshte samo vikente da imate uplatu i svi penzosi vas puste jer se boje da ce nestati kesha u poshti za njihove isplate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 KO josh platja telefon?!.... Ivane ti posalji svoju babu ili neku njenu komshiku.. da ti plati telefon.. taman da bude u trendnu sa ostalim baba - penzionerkama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Ja sam taj problem resio na malo drugaciji nacin, barem u vecini slucajeva - eBanking. a za koju banku? za rajfajzen, koliko sam prochitao neko sranjce sto su mi dali, kaze da to vazi samo 15 dana i onda moras opet do banke da trazis taj 'nalog' neki, sta vec.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 hvb ima odličan e-banking.. anna, nemam babu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 a za koju banku? za rajfajzen, koliko sam prochitao neko sranjce sto su mi dali, kaze da to vazi samo 15 dana i onda moras opet do banke da trazis taj 'nalog' neki, sta vec.. Rajfajzen to ima bas nekako glupo napravljeno, i moras da im nosis racune koje hoces da ti omoguce da placas preko interneta, i tako svasta nesto bezveze. eBanking meni radi krajnje kul kod Delta banke (prilicno dobar sistem uplate, isplate, prenosa, menjackih poslova, itd itd) i kod Komercijalne (dosta prostiji sistem ali radi). Rajfajzen ebanking koristim samo da bih u svakom trenutku mogao da cekiram stanje na racunu, da ne moram da se smaram po bankomatima ili jos gore, banci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts