fatboy Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Dakle, mogu da uvrshim 3 modela: 1. Canon IP2000 2. HP DeskJet 3845 3. HP DeskJet 5740 Lik mi kaze da kod Canon-a toneri idu posebno za svaku boju... HP standard kertridzi... I kao u Canon mos direkt da zabijes digital kamericu i da printas slike na onom foto papiru...i kaze da je broj "pljuckanja" u minuti mnogo veci nego kod HP modela sto rezultira malo boljim kvalitetom stampe... IMATE LI ISKUSTVA? STA UZETI? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 ako si se čvrsto opredelio za ink jet, onda obavezno HP, jer su likovi koji se bave punjenjem kertridža jebeni slepci koji ništa osim HP-a ne umeju da napune.. ja imam epson i kad sam nosio kertridž na punjenje lik ne samo što nije uspeo da ga napuni nego ga je i sjebao pa sam morao da kupim novi.. ja na tvom mestu ne bih ni u ludilu kupio ink jet, jebena su govna, odštampaš 200 strana i treba opet da ga puniš.. a tek fotografije, toga sa jednim kertridžom odštampaš 10 komada.. ako nemaš keša za novi laser, juri neki polovni, samo ne inkjet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenikus Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Da kupujem stampac trenutno bi uzeo Canon Pixma5000 ili Pixma4000 U poslednjem broju Digitala imas opisan Pixma 5000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Da kupujem stampac trenutno bi uzeo Canon Pixma5000 ili Pixma4000 U poslednjem broju Digitala imas opisan Pixma 5000. Stampac je vrh.Samo sto kosta 170e.A ovi koje je naveo neigger su do 80e. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenikus Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Jeste to mu je cena a ovaj Pixma 4000 mislim da je oko 120 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Imao sam prilike da radim na nekoliko laserskih samsung shtampacha. Shtampachi za te pare shljakaju i bolje nego shto sam mislio. Ako ocesh da shtampash kolor fotke HP iskljuchivo mada ne znam koliko bi ti se to isplatilo [rachunaj koliko te ispadne kod fotografa fotke, a koliko jedno punjenje kertridza] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Lik mi kaze da kod Canon-a toneri idu posebno za svaku boju... HP standard kertridzi... I kao u Canon mos direkt da zabijes digital kamericu i da printas slike na onom foto papiru...i kaze da je broj "pljuckanja" u minuti mnogo veci nego kod HP modela sto rezultira malo boljim kvalitetom stampe... Toner = laser Kertridz = ink jet i sega mega drajv 2 HP je u svakom slucaju bolje resenje, ako nista a ono kada se zapushi glava (ako ga ne koristis neko vreme) zamenom iste resavas problem (glava je u kertridzu zato je i skuplji) dok Canon skroz skenjas ako se zapushi, moras da ga nosis na popravku. Osim ako nesto u skorije vreme nisu promenili pa se ogradjujem. Laser je mnogo bolje resenje ako ne planiras da stampas slike. Ako planiras, onda ce ink jet ipak biti "weapon of choice". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Da, laseri nazalost josh nisu dostigli kvalitet shtampe inkjet-a kada su slike u pitanju (i bojim se da nece skoro), ali su zato mnogo robusnije makine i toneri bre traju po godinu dana... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ali i kostaju 500evra a kolor toneri su skoro pola cene od novog uredjaja ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts