Ph0r3w3r0 Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 (: neshto se smorih qtji, pa pravio qle od karata... tkoliko ste max uspeli...? meni danas 6 donji red 2 gornji... i prtz... btw... postujte neke slike atko nadjete... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Mozda sam pokusao sve ukupno dva puta u zivotu da pravim kulu od karata, mada me to nije nikada preterano zanimalo. Btw. dobra slika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 jednom sam pričao o politici sa likom koji glasa za radikale, jel se to računa? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 nikad do sada koliko se secam nisam pokusao da napravim kulu od karata :D prvo jer bih se nervirao svaki put kada bih morao iz pocetka a drugo jos se nisam toliko smorio da bih radio tako nesto :D mada ko zna mozda me ovaj topic natera na nesto slicno Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 jednom sam pričao o politici sa likom koji glasa za radikale, jel se to računa? :D ahahahaha, pobedio si:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Najvecu kulu koju sam napravio je bila velichine kao ova najniza 3 reda na slici, pa je neko otvorio vrata - promaja... Od tad nisam imao nove poqshaje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ja sam jos kad sam bio mali (valjda 8-9 godina) uspeo da napravim kulu visine kao ova na slici (7 u donjem 1 na kraju) ali to sam uspeo sa nekim pozlacenim kartama sa kojima je jos pokojni deda slagao pasijans.....ehhhh ko zna gde su sada te karte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pokushavao sam milion puta u zivotu,ali mi uvek pukne film i sve porushim... zivac sam... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Sto pi slatko posekao ovu kulu s svim iza nje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Voleo bih da su mene angazhovali da slikam,pa bih dunuo pre no shto ih uslikam.. Aj lajk distrojing nrd dzhrimz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Jel' se rachuna kula od pivskih limenih limenki? ;) napravismo kolektivno jednu do plafona (2m) u Grchkoj, i svi smo bili cirke shto govori da task nije bio tezhak Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ja sam jednom napunio dnevnu sobu tim kartama nekih 6-7 shpilova nisam ishao u visinu nego sam pravio "grad" sa sve 'hodnicima' od jedne do druge zgrade imam fotke al me mrzi da skeniram Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 pokusavao sam pre to kod kuce ali mi nije uspevalo....uvek mi padnu i uvek se iznerviram pespotrebno... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 l@ge skeniraj to mora da je bio to the eggs prizor:J pokushavao sam, ali budutji da je potrebno kriviti i lomiti karte sho ja mrzim nisam imao uspeha. 3. sprat mi je plafon Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 pokushao sam dosta puta ali niakda nije uspelo...i stalno kada pochnem iz pochetka iznerviram se ^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Mozda sam pokusao sve ukupno dva puta u zivotu da pravim kulu od karata, mada me to nije nikada preterano zanimalo. Btw. dobra slika. pedofile Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 l@ge skeniraj to mora da je bio to the eggs prizor:J pokushavao sam, ali budutji da je potrebno kriviti i lomiti karte sho ja mrzim nisam imao uspeha. 3. sprat mi je plafon videli biste me kakav sam sa 11 godina, a ja to ne bih zheleo:) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ,Feb 18 2005, 12:17:51] Jel' se rachuna kula od pivskih limenih limenki? ;) napravismo kolektivno jednu do plafona (2m) u Grchkoj, i svi smo bili cirke shto govori da task nije bio tezhak jes da je bedno, i tek pocetak (prvo vece, zagrevanje;) ) nekako sam 'teo da prikazem :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 M@kER,Feb 18 2005, 12:44:07] ja sam jednom napunio dnevnu sobu tim kartama nekih 6-7 shpilova nisam ishao u visinu nego sam pravio "grad" sa sve 'hodnicima' od jedne do druge zgrade imam fotke al me mrzi da skeniram Ti si moj idol =) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 esam rekao neshto glupo? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuCHE Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pedofile Stevane jel znash koliko godina ima Jasmina sa kojom se ti dopisujesh??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pedofile Sta se ti javljas?!Koje je godiste Jasmina??? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ja najvise sto sam napravio to je od 2 spila karata Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ne bih da se qrcim... ali 2 spila je za mene zagrevanje... probajte da potrosite 5 komada... ;))) trinaest spratova dole... naravno jedan na vrhu... ako sam dobro izracunao to je ukupno 260 karata ili tacno 5 spilova od po 52 karte... :) ne znam kako i gde da kacim... inace vec imam skeniranu sliku na kompu... tako da ako neko oce da ostavi mail ja cu mu je baciti pa nek on kaci... inace na slici je moja stara gajba i kula koju sam licno slikao, jer sam bio sam, tako da mozete da osporavate da sam veliki mag... imam negde sliku sa 10 ili 11 spratova gde sam i ja slikan sa kulom... ako bas mora skeniracu i nju... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Sta se ti javljas?!Koje je godiste Jasmina??? Sigurno nije osmi razred =))) ko razume znace Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts