fatboy Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 STAKOR (lepse mi zvuci nego da kazem pacov :))... ....taj mali (u stvari i ne tako mali) glodar.....nanosi dosta stete kad se uvuce negde...to svi znate...al poenta je koliko moze da vas iziritira da se mali skot seta po vasem posedu i da mu nista ne mozete... Upravo veceras sam skontao da mi je u kupatilu na spratu (!?!) uleteo stakor... Taman uletim da se umijem, kad on "HOP" atletski skok i nestade pod ves masinu... Sta sad, pitam se ja....poveliki je i podebeo....masivan...a takvi znaju i da napadnu coveka kada su saterani u cosak....a ja nista pri ruci... Aj sidjem dole do babe i pokupim macana....oveliki lenjivac je ladno iskuliro jebenog glodara koji ga je u trku preskocio ko konj preponu na takmicenju... ...lagano i graciozno... Vratim macku nazad i vratim se sa naostrenom motkom da ga "nabodem"... ....mozda vam to zvuci cudno ali objasnicu i tu ideju... ....i taman ga sateram u neki ugao iza kutije za prljav ves, on odlepi...krene da "skici pretece" sto je stvarno zvucalo upozoravajuce....i da skljoca zubima... ....jebeni skot - pomislih u sebi....i pokusam u stilu svahili indijanaca da zabacim koplje ali kita, omasaj... On to iskoristi i furne porem ves masine, skoci na kadu i pravac gore uvuce se u plinski bojler.....odlepio sam.... Pokusavao sam po cuke da ga isteram nekako pazeci da mi kapuljaca pokriva celu glavu osim ociju u slucaju odmazde glodara....nista....i ja kao izadjem iz kupatila, a on krene da se vrpolji u bojleru.....a to sam i cekao.... uletim unutra i odvrnem vrucu vodu....vatra u bojleru grune....zacuje se jeziv urlik stakora i on izleti napolje dole i pravo se zavuce pod ves masinu... ...tu sam popizdeo totalno....zavuko se skot skroz unutar mehanizma ves masine koja je od dole otvorena... ...na kraju otvorio sam prozorcic u kupatilu u nadi da ce ga svez vazduh namamiti napolje u toku noci, izasao sam iz kupatila usput kidajuci sa vrata zalepljenu cedulju "u kupatilu je stakor, ubacio sam macku da resi stvar" i otisao u sobu da legnem... ...na kraju svega sam se setio prizora sa letovanja iz 2000-te: "ulazim sa ortacima u vikendicu kod Kotora, unutra pet hiljada stakora koji lete na sve strane uplaseni od ljudi koji tamo nisu ulazili 2 godine... ...nakon 3 smotane sprave uzimamo velike rostiljske viljuske i krecemo da lovimo preostalu gamad po kredencima i visecim delovima iznad sudopere... ...secam se tacno.....sa spaknom za prevrtanje palacinki sam ugnjecio rep jednom stakoru pa nije mogao puno da vrda dok sam ga sa rilicom za rostilj nabo ko prase....dok su mi oci bile krvave a cerek mi se razvlacio od uva do uva... DA NE BUDE DA JE OVO BED-TIME STORY EVO I FOTKE IZ SERIJALA "KOTOR 2000": Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaa.. ne widim slikeee..... rofl niggeru za story :) i, aj daj neki update.. da znamo sta se desilo sa zl0tvorom Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ahaha btw ni ja ne vidim slike... ali ahaha, koja mrznja:))) ja bi se sprijateljio s njim:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 majke mi smaraju ta mala govna:) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 svaka cast istrebljivacu!!! mada su meni gora stvorenjca one bubasvabe, ali srpske. velike. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 protiv pacova su najbolji oni sitni kerovi, oni im jebu kevu.. mačke slabo, naročito ako su debele i site.. a ni otrov nije loš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 hahah prichao kao iz najgorih rpg igara :) ... taj pacov samo shto vatru nije pocheo da bljuje odlichna pricha sa malo manj zabavnim fotografijama :) sto rece ivan otrov bi mozda bio dovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Ih pacov :) Kod mene oni zive u tunelu lifta ili kako se to vec zove - ladno svako veche kada se vracam kuci gledam kako sa plafona lifta visi rep Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ----------- Sta sad, pitam se ja....poveliki je i podebeo....masivan...a takvi znaju i da napadnu coveka ------------ Udario junak na junaka :)) Ja sam pre deset godina na placu potpuno poklopljen kabanicom, mrezom na glavi i serpom i kloferom vodio bitku sa 2 ooogromna strsljena na placu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pocepao sam se od smeha!!! Javi obavezno sta se zbilo sa stakorom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 jel si probao sa SACMAROM to im je jebe mamu pacovsku Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 a mozda je sa emicom ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A jeste sada ubijes i bombom o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 rofl za slike (mada ne vidim drugu) big m.f. konza Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ahahhaha.... lol A ja sam iz Vegetovih prica mislila da ti gotivis stakore Gr8 story btw.. P.S: ja vidim sve slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Lepak za misheve i pacove je odlicna stvar. Mi smo tako ulovili bili dva (jedina srecom) misha koji su se bili pojavili kod nas u kuci pre par godina (drugi) i pre jedno deset godina (prvi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 Ma za miseve nije frka, to macan sredi ko od sale...al kad je snimio ovog monstera zabagovo se od straha, provalio sam ga odmah, pa sam ga zato i vratio dole...nisam hteo da rizikujem da ga ovaj ugrize, pacovi su najveci prenosnici boleshtina, macak bi krepao ko od sale... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pacovi u divljini su drugaciji od ovih gradskih. Jednom kada sam sa caletom bio na nocenju (pecanje nocu :)) igrao sam se sa nekim mladim vodenim pacovom i hranio ga mrtvim kederima. Bas je bio lik, stane ispred, ispravi se na zadnje noge i prednjima uzme kedera i sav hepi otrci u rupu. Na kraju se dovoljno ohrabrio da protrci pored mene i ocese mi se o nogu (sedeo sam na travi). Animals rule :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 pa taj neki rad Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ma bre pacovi koji se osile u gradu su najludji - mogu da zive u zidovima i da izlaze svako veche u shetnju po kuci. najgore je shto su u principu jako pametne zivotinje i teshko ih je otarasiti se :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 jedno vreme sam ziveo u k. milosa u zgradi koja je podignuta 1933. godine. bukvalno se raspadala, a jos sam ziveo u potkrovlju. jednog lepog dana se golub nekako usetao u medjuprostor i koliko je glup nije skontao gde je exit. pa se tu zabagovao i riknuo. naravno, vremenom se lesh raspadao i poceli su crvi da mile. kako su izjeli celog goluba poceli su da se sire kroz zidove (koji su suplji). cak smo ih i par videli. medjutim, priroda se malo poigrala sa njima, desio se neocekivani zemljotres koji ih je sve, jadne, pobio u zidu. :) mada ne znam kakve veze ima golub sa pacovom, ali jednostavno morao sam ovo sa vama da podelim. desilo mi se jednom da je i slepi mis usao u sobu .. ovo cu ipak drugi put da ispricam ... dovoljno sam vas sada smorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 stakori kao i sve ostale glodare treba pobiti (spaliti) mamu im pacovsku. Nisam imao prilike da se susretnem sa njim (mi provincijalci nemamo tih problema ;) ) ali sam smislio kako cu da izadjem na kraj sa njim (ako ga ikad sretnem) ima da ga spalim upaljac+dezodrans=mobilni naplm za paljenje stakora :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 ne diraj glodare! morsko prase je nesto najkulje i najblesavije sto postoji na svetu, to tvrdim odgovorno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Niggeru oduvek si me nazivao stakorom, sad mi je jasno sta hoces da uradis meni, stivenu i debelom lazovu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Niggeru oduvek si me nazivao stakorom, sad mi je jasno sta hoces da uradis meni, stivenu i debelom lazovu! VEGE sleduje ti viljushka. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts