proz4c Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Zla Jelena feat. Bane Shaded sabijaju whoone ... potvrdjeno ! Kao shto je Jelena najavila u narednim danima ochekujemo igru nas nekoliko jebacha ukljuchujuci moju malenkost dwarf hunter neprikosnoveni Krcha ! i tako ... pozdrav svim panchevcima Pak-u cika Draletu,deda mrazu ,exileu,tjiri, i ostalim igrachima Alliance na Dunemaul toliko od mene , u ovoj epizodi nece biti napushavanja ali ... pozdrav fagoti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pa mi ni nismo na Dunemaulu! Jednostavno sam poredio! Inace Colldore , ne siri dezinformacije jer je ocigledno da nemas blage o igri i herojima LVL na drugim relamima! Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jelena Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Ok, Zyxan je moj idol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ah da, na tom serveru mashina od 3500 e znachi do jaja a tek kredit na kartici ... mora da je podplatio likove da mu nameste neki lvl ccc ! jelena aj dodji do kluba izjutra Shaded je moj idol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 E Jelena (ili ko god) ajde se ti lepo registruj ... mislim da suvise "zloupotrebljavate" to sto smo ostavili slobodno postovanje ovde. To je za neke prve postove i slicno ... ako vec uzimas/te ucesce u diskusiji, onda se lepo registrujte, sto ce onda resiti veci broj manjih problema i nelogicnosti koje se ovako stvaraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ish pile preko zile Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 E Jelena (ili ko god) ajde se ti lepo registruj ... mislim da suvise "zloupotrebljavate" to sto smo ostavili slobodno postovanje ovde. To je za neke prve postove i slicno ... ako vec uzimas/te ucesce u diskusiji, onda se lepo registrujte, sto ce onda resiti veci broj manjih problema i nelogicnosti koje se ovako stvaraju. To sam bash ja hteo da primetim "Jelena" ph.. Quote U pravu si koliko i pile koje se zagrcnulo dok je capkalo po malinama, a tvrdi da je voz brzi danju nego po shinama... Sve u svemu, nisi u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelena Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ok,I'm in :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ko god od srbenda igra na Dunemaulu neka whisperuje da ga regrutujemo (u inace stvarno prvi Srpski guild jer mi smo imali Srpski guild na US serveru dok je ova whuna iz Wow Serbian Guild jos samo mastala o igri :P anyway cya in game... Srecno sa vashim pancevackim guildom, samo vas molim da ne uzimate wsg vishe u bilo kakvom pogrdnom kontekstu.Uostalom kad vash nazovi guild bude imao oko 40 clanova koji aktivno igraju , sledeceg meseca verovatno 60 i organizovanost koju wsg poseduje onda mozemo da pricamo .Znam da je zelja svakog pojedinca koji igra wow da ima svoj guild shto je i moguce u nekim zemljama gde se dosta igra wow ali u srbiji stvarno nema mnogo igraca i osnovni cilj WSG-a je da okupi sve domace igrace da igraju zajedno. Video muloc da se konji kuju pa oce i on :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ko god od srbenda igra na Dunemaulu neka whisperuje da ga regrutujemo (u inace stvarno prvi Srpski guild jer mi smo imali Srpski guild na US serveru dok je ova whuna iz Wow Serbian Guild jos samo mastala o igri :P anyway cya in game... Srecno sa vashim pancevackim guildom, samo vas molim da ne uzimate wsg vishe u bilo kakvom pogrdnom kontekstu.Uostalom kad vash nazovi guild bude imao oko 40 clanova koji aktivno igraju , sledeceg meseca verovatno 60 i organizovanost koju wsg poseduje onda mozemo da pricamo .Znam da je zelja svakog pojedinca koji igra wow da ima svoj guild shto je i moguce u nekim zemljama gde se dosta igra wow ali u srbiji stvarno nema mnogo igraca i osnovni cilj WSG-a je da okupi sve domace igrace da igraju zajedno. Video muloc da se konji kuju pa oce i on :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 josh samo da se jelena dogovori sa sobom da li je mushko ili zhensko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Immortalisu mogao si da kazesh i neki vash nick na serveru, ono treba za whisper! :-) Baj d vej zar vi ne igrate na Dragonmaw i Shatterd Hand serverima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 "Imm" - ja na alliansi , "Proudhoof" na hordi, mi smo otprilike najvishe online pa cesh nas lako naci. Da igramo na ta dva servera Shatterd Hand - horda i Dragonmaw -aliansa. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts