Kole Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Naime, kad smo danas upalili wow, videli smo svi kazhe da su svesni kako im je frka sa serverima i da mole ljude da idu na Dunemaul, Dragonmaw i Deathwing... E SAD mi igramo alijansu na SMoonu, to je ok mali broj ljudi (medju kojima i ja) igra hordu na Dunemaulu pitanje je: dal' cemo za panchevcima na dunemaul u alijansu, a za hordu jedan od ova druga dva (zitepa kako su im dali cool imena ne bi li se noobovi navatali ;o)) ili igramo kao sto je prethodno dogovoreno, SMoon alijansa, Dmaul horda i cao... svestan sam da ljudi imaju likove preko 20og nivoa zato i pitam, ako cemo neku seobu srbalja da radimo da to obavimo sto pre... i molim konstruktivno, bez prozivanja...ono... k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 A koji je fazon da se ne igra na serverima koji pocinju na D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 meni je u sustini svejedno, ja npr. nemam problema na moonu, verovatno to zavisi i od toga kada se igra. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ako se i na Dunemaulu bude igrala ali, gde ce da se igra horda... meni je licno smorna ali, jer nikako ne mogu da se odlucim za jednog lika, vec pocinjem 4 put i samo gubim zivce.. drugo mozda sam ja bilde ali s' vremena na vreme bi mi dobro dosla pomoc, mislim nije problem iscimati nekog, ali opet.. naravno da zavisi kad se igra, generalno oko ponoci je svuda ok, bar moje neko iskustvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 1. Dogovorili smo se lapo da bude shadowmoon 2. Neki su 20+ lvl 3. I ti serveri koju su sad 'prazni' ce se napuniti tako da ce za dzabe da se prebacujete. Mislim meni je svejedno zato shto nisam josh krenuo. Ali treba da se isposhtuje neshto shto smo se vec dogovorili, plus sada imate i dodatne razloge. btw ja dolazim sutra na shadowmoon ako nadjem cc. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 da ostane po starom, SMoon za alijansu, Dunemaul za hordu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arutha Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Shadow Moon je meni ok i u podne i predvece i uvece i posle ponoci sto se laga tice. Moje misljenje je da nema razloga za promenu. Moja zamisao je da cepam Paladina na Shadow Moon-u sto duze, po mogucstvu do levela 60 a onda da krenem Shamana na nekom serveru pa i njega do levela 60. Ako ekipa sa Shadow Moon / Alliance odluci da opet pravi Alliance na Dunemaul onda cu Vas ja u svom Shamanskom periodu igranja pozdraviti jer necu da igram protiv Vas. Verovatno cu Shamana onda na Dragonmaw. Tek posle ove dvojice u planu su mi neki Night Elf Priest i Human Mage ali o tom potom Iskren da budem ide mi na q.... ideja da se rokamo medjusobno u MMORPG-u pa me bilo koja strana ne privlaci na tom Dunemaulu jer kako god da okrenemo tuci cemo se protiv nasih ljudi. S' obzirom da su svi oni koji su trenutno na Shadow Moon-u Alliance, ispostovali dogovor oko startnog servera ja se ovom prilikom prepustam njihovom daljem izboru sto se tice servera za Horde. Znaci gde god vecina odluci i ja sam sa Vama. A sta mislite by the way da SVI, ali SVI napravimo Horde na Dragonmaw? Dakle nebitno kada, moze sutra, za nedelju, dve, mesec, nebitno. Bitno je da pored likova koje mi imamo na Shadow Moon i ostali na Dunemaul, svi kad nam padne napamet krenemo Horde na Dragonmaw? Znaci SVI! I Shadow Moon-ovci i Pancevci i WSG! Da bar na jednom serveru budemo slozni, j mu mater. Kasnije kada odmaknemo svi sa levelima tamo, lepo se ovde dogovaramo. naprimer - Ajde veceras raid na Dragonmaw i to vece svi ulogujemo likove odande i udri itd. itd. itd. Mislim da bi moglo da uspe kao ideja Uf al' sam se raspisao a treba da se iskoristi vreme za maintenance da se spava Arutha [Heroes] DragonFather of Heroes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ja sam(i Highly) na Dunemaul(Horda)... Moj charovi: lev 15 Tauren Hunter - Spirithunter lev 8 UD Rogue - Darkassassin ko hoce neka me whispa... poz Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 @Laki ne znam sta je sa D, no pre 3 dana samo je Dunemaul postojao, ova dva uopste nisu tj oni su novoootvoreni... @ostali nema frke momci samo sam pitao da vidim kakvo je opste mishljenje da vidimo dal smo za priblizhavanje panchevcima kad oni nisu u fazonu da se priblizhe nama...nije problem i nikakvo moranje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Kole postojali su svi serveri,i ta dva na D od samog pocetka,samo su bili na dnu prve i vrhu druge strane,pa ih je tesko videti kada skrolujes nadole... Ja sam ih probao oba vec prvog dana... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ajde i ja sam sada na Shadow Moonu - ali BILO BI STVARNO LEPO DA IZABEREMO NEKI TRETJI SERVER ZA !HORDE! DA BAR NA JEDNOM IGRAMO SVI ZAJEDNO!. Ajde PLS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Uuuu jedva cekam peglanje na shadow moon ! :D inace, pravim horde lika na dunemalu a igracu sa vama, samo dok sredim neke stvari na shadow moon :) iance, za sada cu popuniti u pregledu servere : Alli - Shadow Moon | Horde - Dunemaul Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts