Kole Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 znachi sta... U WOW-u TREBAJU torbice ko lebac!!!! =o)))) sa svojim orc warriorom imao sam toliko sretje da nadjem jednu 6slot bag kod jednog od prvih scorpid workera koje sam kokn'o ali brate sa hunterom ocu da crnekm...nema mesta ni za lebac, 5 srebra trazhe za najmanju torbicu, a ja i dalje nosim loshu opremu...da ne prichamo kako me treneri pljachkaju non stop... u to ime ko ce da shije?!?! =o)) mislim ne znam, pogledatju, koji level treba za neku ok 8 ili 12-slot bag da se malo bacim na shivenje pa cu posle da oduchim taj proff...=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Hohohoho angela ljubim je u idola tailor 75 atm =))) ja sijem ali i prodajem za 3s po komadu ne derem i sav sam fini tj. fina... inace rekao sam maud ima torbicu dzaba a dacu i tebi.. samo molim da mi skupljate linen cloth... vise linena vise torbica i to je to... ruke pljuc' ne naplacujem Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 14, 2005 Author Report Share Posted February 14, 2005 kad si sutra online i koliko si od teldrasila? =o) da treba cloth znam (i skupljam =o)), vetj sam sreo lika koji za 6 clotha i 50 cp shije torbicu =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 moze postom da ti posalje (ovo se ne zezam). ja sam nasao dve torbice sa 6 slotova. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ja sam 12 level i jos nisam nasao ni jednu, morao sam da kupim, da tragedija bude veca, kad sam je kupio desni klik sam lupio dok je jos bio activan prozor za kupoprodaju (u zelji da je ubacim dole) i slucajno prodao, pa kupio jos jednu. a moj drug danas igra i do 6. levela nadje 3 torbice, znaci uzas... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 uzas... nista drugari... samo mi javite koliko vam treba i kome ... sutra u 12h saljem... vi probajte da mi sunete linen cloth za to... posto sam rasprodao sve torbice... znami da maudu treba par komda... znaci fenki , maud ,kole, bolke( po 2 za sada svima) a vi vidite da mi posaljete sto pre linen cloth na Angela char... poz Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Na kom si serveru,i koja strana? Ja sam Horda na DuneMaul-u pa ako si tu,napravi mi jednu-dve,dacu ti linen,imam oko 100-120 komada,mada sve je na aukciji,ali verovano se nece prodati sve... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 uzas... nista drugari... samo mi javite koliko vam treba i kome ... sutra u 12h saljem... vi probajte da mi sunete linen cloth za to... posto sam rasprodao sve torbice... znami da maudu treba par komda... znaci fenki , maud ,kole, bolke( po 2 za sada svima) a vi vidite da mi posaljete sto pre linen cloth na Angela char... poz jel postoji neki nacin da ti saljem predmete dok nisi on line? i ako si ti tako poslao gde ja to pokupim? p.s. ok skontao sam:) p.p.s (edit 2) joj sto sam skontao foru, posto imam 3 druga koji trenutno ponekad igraju na mom akauntu, kad kupe igru, ne da cu da saljem kesh od njihovih likova sebi, nego ne zna se.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 stata sto ne mozhe izmedju servera da se shalje =o)) nema veze shaljem linen cloth angeli kad budem kod burazera ;o) a za orka cu se vetj nekakko snatji...ionako mi je bitnije za elfa torbice da nabavim... btw blizzard kazhe da su 6 slot brown bags RELATIVNO usual frop od humanoida lvl 1-5 (mada ja sam svoju jedinu torbicu nashao kod non humanoida...) ladno se bavim mishlju da se vratim i deljam malo impove dok mi ne bace josh 2-3 =o)) (ionako moram nazad u valley of trials po bare fists fighting skill...) edit fenki - kad oni kupe svoje kopije netje moci da igraju likove koje su otvorili na tvom accountu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 fenki - kad oni kupe svoje kopije netje moci da igraju likove koje su otvorili na tvom accountu ... pa to ti kazem, posto ce da batale te likove ja cu da ih propisno oshtetim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Lol ali torbice :p Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 imam ja na s. moon recept za pravljenje torbica al nisam ta profesija pa ako neko hoce nek se javi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ino salji angela (ime lika) torbice su do jaja bitne na pocetku brate umesto 8 slotova ti imas 8 + 6*4 =) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Azdajo, ti kad pravish te torbice i trgujes sa likovima dobijas li XP ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ajde ja sam doshao sa vama da se sigram! :) Shadow Moon, Alliance, nick: Frozen Ajde ako neko moze da mi poshalje neshto para :) i jednu torbicu, tek sam lvl1 PLIZZZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markisha Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 FEnjika Fenjika jaaaaako si pametan :) samo sto zaboravljas da bi ti tvoji drugari isto mogli da posalju svojim novim likovima kesh... moli boga da ne prate forume:) Quote moshnice~750g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 FEnjika Fenjika jaaaaako si pametan :) samo sto zaboravljas da bi ti tvoji drugari isto mogli da posalju svojim novim likovima kesh... moli boga da ne prate forume:) pa imaaaaaaa, mozda sam i ja nekad, zblbzzzzzzzbl, pogresi covek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ino salji angela (ime lika) torbice su do jaja bitne na pocetku brate umesto 8 slotova ti imas 8 + 6*4 =) evo shaljem ti sad, hocu koju torbicu , javi ako josh shta treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 haha ciri jedna torbetina otisla ali je prso server pa nisam stigao da odradim ostale... elem sutra ujutru ce biti i 8 slot...ali sto je brzo to je i kuso... ne dobija se exp za trade ali se dobija tailoring skill kada pravim torbice... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Heh .. ja sam nasao jednu 6 slot torbicu a 3 sam kupijo od lika koji se oglasava po darnasusu i to sam kupijo za 9 silvera ... 3 po torbi i to na tipa 8mom nivou .. Nego za 8 slot begze treba onaj drugi k ... i meni taj isti lik silje i te pa mi salje postom i polako menjam sve 6slot za 8slot nego Azdo nisam znao da si krojac ... ajde slacu tebi materijal a ti dizi skill ... PPS: ko je human/dwarf ima brdo torbica na aukcijama u auctionhouse-u .. i jeftinije su nego kod bag sellera ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 vazi se i nema potrebe za action house posto radim samo za materijal, ne zaradjujem na nasima ;) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 hahaha divi ovo pun forum .... pao wow server :PPPPP EDIT: izvinjavam se gnome playerima sto sam ih izostavio u proslom postu :PPP mada morate priznati malo izgledaju ... ono ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markisha Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 pa imaaaaaaa, mozda sam i ja nekad, zblbzzzzzzzbl, pogresi covek... majke mi? Quote moshnice~750g Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 A i nalaze se k`o lude bre,ja sam danas/juche nasao 4,a ortak mi nasao jos 2. Sto je najgore zeznuo sam se i uzeo na aukciji jo 4 komada,valjda ce neko da me outbiduje :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 ma de se bre nalaze ja se patim ko patika =o( ladno ima da zapichim sa elfom u darnasus i da kupim u auction houseu 3 komada (ne znam dal je azdi stiglo pismo ;o)), sa orkom sam pazatio 3 komada po 5 silvera u razor hillu koliko me je smorilo nemanje mesta za rudu & shit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts