Lucky Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ivane, kako ADSL? :) Juce citavo vece (ako ne i duzhe, vishe nisam proveravao) nije radio internet, homepage, mailovi ... sta kazhu u konfama o cemu se radilo? edit : Tek sad videh Sezam hp na koji sam mozda trebao odmah da odem : "Nakon havarije izazvane poplavom u zgradi u kojoj se nalazi Sezam, sistem je ponovo operativan. U toku nedelje, 13. februara biće neophodan jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 sram te bilo, kakav je ovo bezočno crossposting? ;) adsl radi, hvala na pitanju.. a u prvom momentu sam se istripovao da su me isključili jer sam baš u tom trenutku slao bilju nekom liku.. pa pa paranoja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 hahaha :)) btw, izvinjavam se za dva topica, sad vidim da si odgovorio na oba pa ne znam koji da obrisem, ali mi je ispao cannot find server kad sam slao prvi pa sam pomislio da se nije "primio". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 sram te bilo, kakav je ovo bezočno crossposting? ;) adsl radi, hvala na pitanju.. a u prvom momentu sam se istripovao da su me isključili jer sam ba Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ccc, za sta ovde neki koriste ADSL... Hm, a mozda je i Dejanr "presreo" slanje maila zbog zanimljivog attachmenta, pa se sad vadi na poplavu ;) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 A ja taman juche uplatio prvi mesec ADSLa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 nije mejl, p2p, i mislim da treba da grdite tog lika što troši soulseek na gluposti a ne mene koji samo hoću da budžim statistiku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 Ortak je pre neki dan bio do sezama ... kaze opste loodilo tamo, gomile ljudi u fazonu "vratite nam pare" na konto uplacenih pretplata i ispale od strane telekoma/sezama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ma ja ne znam zasto su ljudi toliko frapirani sto to ne radi 'sad odmah'. Ja cu da vristim od srece ako dobijem u sledecih mesec dana... trebalo je izdrzati ovih 4-5 godina na PCM-u. Covek se nauci strpljenju Jebote... sad sam nesto racunao. Ako dobijem ADSL imacu nekih 25x vecu brzinu za iste pare... malo li je? Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Hm, ako ja dobijem ADSL... Oh, wait, I'm not gonna get it. Sta ces kad je Srbija beogradski pasaluk ;) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 e, a znaš šta je poražavajuće? web stranice su se toliko ugojile da ćeš surfovati taman onom brzinom koju si imao pre nego što su ti zavalili pcm.. edit: upućeno dandyju.. gde se guraš ti, somborac? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Ah, ah, "gde se guras", ah kakva diskriminacija! Sad moram da idem da slusam U2 da se smirim, pod hitno. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 i jesi se smirio? izvini, nisam hteo da te potresam. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Jesam smirio sam se, bockanja sa periferije me ne pogadjaju previse Btw, ovo i prethodni post su bile sale. To sto nije bilo smajlija je zato sto ni u pravom zivotu ne ispisujem smajlije kad se salim :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Ortak je pre neki dan bio do sezama ... kaze opste loodilo tamo, gomile ljudi u fazonu "vratite nam pare" na konto uplacenih pretplata i ispale od strane telekoma/sezama. Ah, ADSL on Serbian style :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts