Jump to content

Zasto se sezam raspao? :)

Lucky

Recommended Posts

Ivane, kako ADSL? :)

Juce citavo vece (ako ne i duzhe, vishe nisam proveravao) nije radio internet, homepage, mailovi ... sta kazhu u konfama o cemu se radilo?

edit : Tek sad videh Sezam hp na koji sam mozda trebao odmah da odem :

"Nakon havarije izazvane poplavom u zgradi u kojoj se nalazi Sezam, sistem je ponovo operativan.

U toku nedelje, 13. februara biće neophodan jo

sram te bilo, kakav je ovo bezočno crossposting? ;)

adsl radi, hvala na pitanju.. a u prvom momentu sam se istripovao da su me isključili jer sam baš u tom trenutku slao bilju nekom liku.. pa pa paranoja :D

Ma ja ne znam zasto su ljudi toliko frapirani sto to ne radi 'sad odmah'. Ja cu da vristim od srece ako dobijem u sledecih mesec dana... trebalo je izdrzati ovih 4-5 godina na PCM-u. Covek se nauci strpljenju [:)]

Jebote... sad sam nesto racunao. Ako dobijem ADSL imacu nekih 25x vecu brzinu za iste pare... malo li je? [:D]

Dandy [RUR]

e, a znaš šta je poražavajuće? web stranice su se toliko ugojile da ćeš surfovati taman onom brzinom koju si imao pre nego što su ti zavalili pcm..

edit: upućeno dandyju.. gde se guraš ti, somborac? ;)

Ortak je pre neki dan bio do sezama ... kaze opste loodilo tamo, gomile ljudi u fazonu "vratite nam pare" na konto uplacenih pretplata i ispale od strane telekoma/sezama.

Ah, ADSL on Serbian style :)

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!