NoMoreMrNiceGuy Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Najjace avanture. :) THe Curse of Monkey Island.. kako sam je igrao svojevremeno... i presao :) Ostali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 A poenta tvog posta je? Btw. igrao sam sva cetiri dela naravno. Prva dva su antologija, treci je dobar, dok su cetvrti nazalost prilicno ukakili. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 meni je drugi deo najgotivniji bio a sto mozda je poenta posta to da je igrao skoro igru pa ga zanima sta i drugi misle o istoj ;) ili pak da se pohvali kako je presao no ne treba o tome da diskutujemo Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoMoreMrNiceGuy Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 Ne, poenta je bila da pokrenem temu o serijalu igara Monkey Island. Posto je ovo forum za avanture, a teme nije bilo. Isto i za Syberiju. Jel sad jasnije? :) Dandy, i ja mislim tako, da su 4 deo malo s*ebali... Ali dobro.. III je kruna kvaliteta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 kultna igra, neprevazicena uz josh par naslova. II i III deo izdvajam, too... e da, imam i ja SCUMM --> bez problema i uz super kvalitet (video & sound) rade igre..izmedju ostalix i m_island ^-_-^ :) Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 meni je drugi vrh vrhova.. oftopik nabavio sam skumm, program koji sluzi kao mali kompajler, u i njega ucitavate avanture (koje onda rade besprekorno, sa sve zvukom).. kacicu polako kad budem nasao vremena keso jedna patim se nedelju dana da nadjem krek za manki 2 al ne ide;) ubuduce daj krekovane verzije aj seti se da za 5ak narezes taj skam btw prvi ja jos nisam igrao a ostale delove znam napamet da predjem dvojka mi je omiljena a troka mi je kul sto je crtana ali je prekratka Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Vukashine, imas RHHFTP? Ako imas onda ok ako ne javni se veceras da ti dam da mozes da kacis sve te stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 http://www.scummvm.org/ Pa tu dlujte koji vam treba. Oko 1,4 mega je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Upravo se podsecam Monkey Island-a 1 i 2, igram na scumm emulatoru na PocketPC-u. Mnogo dobra stvar za pauze na fax-u Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ahaaaa ... za _pauze_ na faksu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 trojaka je nesto savrseno.....najboljji deo mi je na kad se macujes na brodu... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 The Curse definitivno najbolja avantura po mom misljenju...Naravno kad su presli na 3d, nestalo je 60% shmeka, isto smatram i za Larry-a. 2d rules, 3d sucks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 ajde neka neko okaci linkove sa monkey 1 i 2 plz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 ajde neka neko okaci linkove sa monkey 1 i 2 plz ;) Evo odavde mozes skinuti i 1 i 2... <<LINK>> Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts