stalja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) Yubc netje da smanji cenu dok Telekom ne uradi drugachije. Trenutno su najbolji provajder prvenstveno zbog agregacije [16:1], ali npr ugradnja koshta 3000din [time samo smanjuju navalu jer nemaju veliki link]. Spominju se neka iznenadjenja oko cena tokom sledetje godine [jeftiniji zakup linka, winmax i sl.] Edited December 12, 2005 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Najbolju agregaciju bi trebalo da ima eunet, ali naravno za dovoljnu kolicinu kesha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Yubc netje da smanji cenu dok Telekom ne uradi drugachije. Trenutno su najbolji provajder prvenstveno zbog agregacije [16:1], ali npr ugradnja koshta 3000din [time samo smanjuju navalu jer nemaju veliki link]. Spominju se neka iznenadjenja oko cena tokom sledetje godine [jeftiniji zakup linka, winmax i sl.] ← (Skoro) svi provajderi ima tu "agregaciju"(16:1Mb/s) (totalno nepravilan izraz ali ajde odomacen u narodu). A provajderi samo routiraju saobracaj za kintu dakle ta prica da nemaju dovoljne linkove za napolje ne drzi vodu. Jer ovaj neobee je adsl provajder koji iz NS pokriva BG a nema ni kartonsku kuriju u BG-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Nesto mi nije radio net chuku-dve. Zovem ja sezam da vidim sta je, a ona kuckica tamo kaze "znate li da ste vec jako dugo online? Za dva dana ste skinuli vec 3 gigabajta..." sa tonom "znate, nismo vam mi uveli flat da bi ste bili non stop na internetu, pobogu!" AHAHAHA ... eto meni odlicnog uvoda za beep. Ne mogu da verujem da su tako retardirani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Da znam, to sam dobro razumeo, ali mi je, iskren da budem, interesantniji onaj prvi deo "pa vi ste vec dugo online" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 28 dan otkad sam se prijavio kod Sezama!!!! Nista! Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) E u NSu je ludo... Postoji par provajdera i svi se tuku sto pre da ti uvale ugovor i prikljucak. :) Barem je kod mene bio tako slucaj... Prijavio sam se kod Neobee-a i Euneta u isto vreme i Eunet je bio brzi za dva dana... A vreme od prijave do ADSL-a? 10 dana max... Edited January 23, 2006 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jel vi imate problema sa ADSLom ovih dana? Meni sezam u protekla 3-4 dana svako malo ne radi, nece da se konektuje, ali doduse ne samo adsl vec i dial-up a dva puta im nije radio net ka svetu. Danas je pocelo jos tripoznije, puca citav adsl sistem a ne samo konekcija ka sezamu. Inache, ortak se potpuno smorio neobeejem, podneo je zahtev za raskid ugovora: "As I've already mentioned about two weeks ago, I've changed my ISP and my email address with it. Well, Neobee.net is a - excuse my French - piece of $#!+. Until it's all resolved, I'll be using ...@yahoo.com as my primary email address. Thing is, I've been offline most of the time since switching to Neobee.net, as those people are, simply put, completely clueless." Eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) Beotel uzhas poslednjih dana: Puca veza ili se freezuje i nishta se ne deshava. Reconnect nekad po pola sata ne uspeva. Radi pristojno par sati, pa opet sve ispochetka. Jel ima neki normalan provider u ovoj zemlji? Edited January 24, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Rekao bih da je kod Eunute sve OK ali necu da ih ureknem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) Josh jedan razlog zashto treba traziti kod ptt neta ruter, a ne modem Reinstalacija sistema kod ortaka danas, srecom turili smo prvo avast :) Edited October 25, 2006 by Ivan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ^ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Jedno pitanje? Koga treba da prebijem, kidnapujem ili zapalim u cilju dobijanja porta za nenadjebljivi beotel net na dunav centrali, koja ima samo 27 nenadjebjivih adsl korisnika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 moras da nadjes nekoga u telekomu da to malo "podmazhe" ;) osim ako beotel nesto ne steka portove, mada sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Imam problem sa ADSL-om . Eunet je u pitanju. Juce oko 15 sati pukla mi je veza i od tada nemogu da se konektujem. Ona strelica u task baru (Eunet korisnici znaju) je stalno crvena. .Zvao sam tehnicku podrsku.. Rekli su mi da reinstaliram drivere,sto sam ja jos ranije uradio, ali nista se nije promenilo. Tek kada smo zajedno ustanovili da kvar najverovatnije nije kod mene kao zadnja opcija je ostalo da se kontaktira telekom jer je moguce da link nije u redu. Medjutim problem je u tome sto sam ja prilikom pokusaja opravke tehnicku podrsku zvao nekoliko puta i bas kada sam ih zvao poslednji put i kada je trebalo da se kontaktira telekom mene je centrala brebacila u BG jer je tehnicka podrska u NS bila zauzeta (ja sam iz NS) i onda su mi oni rekli da ce zvati NS pa da ce NS dalje kontaktirati telekom.BG juce nije zvao podrsku u NS a posto je danas nedelja i sigorno njih stoli bojko za moj problem,verovatno ce tek ovi iz BG zvati NS u ponedeljak ili mozda cak i utorak (a mozda uopste nece zvati). A ovi u NS ce tek u sredu poslati to telekomu i telekom ce naravno u cetvrtak /petak da vrati prekidac na ON koji je neko zakacio ramenom i prebacio na OFF Nisma mislio bukvalno ….samo pokusavam da docaram kako funkcionise 80% stvari u nasoj zemlji. Zvao sam opet danas podrsku u NS i opet me je prebacilo na BG posto u NS nema nikog nedeljom. Znam da mi niko ni od vas nemoze pomoci da mi proradi net(sto ja ni ne ocekujem) jer je 98% problem u telekomu ..zanima me samo dali je je neko imao slican problem ili da neko mozda zna nesto sto ja neznam (i nisam znao priliko razgovora sa tehnickom podrskom) i da je problem da mene tj do modema (SAGEM F@st 800=840) i ako vas nemrzi napisite sta bi vi radili na mom mestu posto mi ocajnicki treba net Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 jos kad bi se neko zajibo i pogledao ovaj topic :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Chek oni ti rekli da reinstalirash drajvere, ti si to uradio, i sad krivish Telekom? Za shta burazeru leba ti? Jebe mi se za telekom, al izgleda da ces sutra ako se okliznesh na koru od banane da tuzish telekom.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Imam problem sa ADSL-om . Eunet je u pitanju. Juce oko 15 sati pukla mi je veza i od tada nemogu da se konektujem. Ona strelica u task baru (Eunet korisnici znaju) je stalno crvena. .Zvao sam tehnicku podrsku.. Rekli su mi da reinstaliram drivere,sto sam ja jos ranije uradio, ali nista se nije promenilo. Tek kada smo zajedno ustanovili da kvar najverovatnije nije kod mene kao zadnja opcija je ostalo da se kontaktira telekom jer je moguce da link nije u redu. Medjutim problem je u tome sto sam ja prilikom pokusaja opravke tehnicku podrsku zvao nekoliko puta i bas kada sam ih zvao poslednji put i kada je trebalo da se kontaktira telekom mene je centrala brebacila u BG jer je tehnicka podrska u NS bila zauzeta (ja sam iz NS) i onda su mi oni rekli da ce zvati NS pa da ce NS dalje kontaktirati telekom.BG juce nije zvao podrsku u NS a posto je danas nedelja i sigorno njih stoli bojko za moj problem,verovatno ce tek ovi iz BG zvati NS u ponedeljak ili mozda cak i utorak (a mozda uopste nece zvati). A ovi u NS ce tek u sredu poslati to telekomu i telekom ce naravno u cetvrtak /petak da vrati prekidac na ON koji je neko zakacio ramenom i prebacio na OFF Nisma mislio bukvalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 ^Boze sacuvaj. YUBC ili Telekom, definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nekrivim ja nikog, samo nije u redu da ja nemam net 2 dana a da njih boli uvo za to...evo sada radi a problem jeste bio u Telekomu Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ^Boze sacuvaj. YUBC ili Telekom, definitivno. Pa ti ni nemas adls , sta pricas bre ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 adls niko nema ovde Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 lol al sam se zajebao ^^ to ti je kada kucas sa jednim okom otvorenim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 jel ima neko van bg/ns kod euneta adsl ,kakvi su ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Samo veselo sa telekom adsl Odradicu quote svog posta sa bencha poshto me mrzi da kucam ponovo Poshto sam postavio dotichno pitanje za mapiranje porta, pozvao sam tehnichku podrshku da bi mi ukratko objasnili zashto ne mogu da mapiram port. Razgovor se odvijao ovako: ja: Dobar dan, da li je to tehnichka podrshka tp: Da izvolite ja: Hteo bi da mapiram odnosno fowardujem port za odredjeni program tp: Koji program? ja: MSN mesendzer [ovo sam lupio poshto ima u podeshavanjima za ruter mapiranje za msn] tp: Ja znam shta ti ocesh da uradish ja: Ok, super, kako da podesim mapiranje porta, a da to zaista radi tp: ja to ne smem da ti kazem ja: ... ja: Da li telekom filtrira portove ? tp: Ne, telekom obezbedjuje punu uslugu, ja lichno imam telekom adsl 256 i znam da moze da radi ja: Ok, znachi ja podesim sve lepo u ruteru i on navodno bi trebalo da radi tp: Mi smo pre objashnjavali korisnicima kako da podese portove ali sad skoro smo primili od nadleznih lica obaveshtenje da ne smemo to da radimo ja: Znachi telekom filtrira portove ? [onako bezobrazno] tp: Naravno da ne filtrira, sve radi, ali ja ne smem da ti kazem ja: Dovidjenja Sad ce da bude veselo kad budu krenuli da nam filtriraju shta stignu I posle ja treba ovakvim ljudima da placam uslugu. Nek lepo okache na sajtu shta se stvarno dobija od adsl-a, a ne da ljude smatraju idiotima. Edited March 6, 2007 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts