Sd D1ablo Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Prijavio sam se za Simens takmicenje, ali nisam znao da se radi u Flash-u. Da li neko zna ili ima e-book, tutorial ili neki help za njega? Help please. Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 A izvini koja oblast flasha jer flash je sad vec sirok pojam.Sta ti je zadatak. Imam ja puno linkova ka raznim specijalizacijama.Pa kazi sta konkretno pa cu ti dati linkove iz te oblasti. A kakvo je to takmicenje? Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ako je takmichenje u flashu, kako nameravash da ga nauchish za kratko vreme? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ja imam CET-ovu knjigu o flesh-u... Mogu da ti je prodam ako si zainteresovan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Pa ili u Dreamweaver-u kao internet prezentacija ili kao mozda neka ako moze u obicnom flashu, jer nemam shockweaver. Tema je Otherland u kojoj treba da se prikaze nasa zemlja na specijalan nacin. Link www.siemens.com/campus-zone Power point otpada tako da sam ja u poprilicnom govnima. Jel' ima neko neku pomoc? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigabyte Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 eh, pa i ja sam bio u slichnom problemu. neshto po principu: Profesorka: "a ti kao znash da radish u PowerPointu, e pa onda sigurno znash Flash" Ja: "ali profesorka..." Profesorka: "ok, prijavljen si za Siemens multimedia takmichenje." Ja: "ali samo da kazem..." Profesorka: "ok, ti organizuj celu grupu." a ja pojma nisam imao o Flashu !!! ne mogu puno da ti pomognem, mogu jedino da te ohrabrim da nije uopshte TOLIKO tezak koliko se chini. Meni je jedan drugar (koji se btw na neki nachin "bavi" time) pokazao neke osnove, pa sam ja malo chachkao kuci i otkrio neke nove stvari. Samo kreni hrabro u istrazivanje a, ukoliko se ne varam, rad se predaje tamo negde do maja tako da imash vremena. btw, zar josh neko ne radi sa tobom u grupi ??? mozda oni znaju neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Ali ko da mi pokaze. Ovo je Smederevo. Raspitivao sam se i za sada nisam nasao helpera. Klizim lepo u Power Point-u, ali flash nemam pojma. Radimo prva dva odeljenja u tehnickoj, ali mnogi su retardirani idioti koji samo igraju C. Strike. Jel' ima neko link? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ne znam da li je neko gore odgovorio, ali sam Flash kao program ima odlican help i tutorijale koji ce ti pomoci da savladas osnove, pa i nesto vise od toga. Za ostalo se bolje ne nadaj, ako vec nista ne znas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Osnova je laka... actionscript je zajeban ako nisi programer... imam ja neke ebooks.. javi se na pm.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Osnova je laka... actionscript je zajeban ako nisi programer... imam ja neke ebooks.. javi se na pm.. aj i meni baci neki link na pm ili mail ( oc.addicted@gmail.com ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 nisu linkovi nego bih ja slao ili uploadovao negde.. al' ne mogu sad.. isteko mi cable pa ga sutra uplaccujem : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 nisu linkovi nego bih ja slao ili uploadovao negde.. al' ne mogu sad.. aj kad uplatish baci na mail... oc.addicted@gmail.com ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 uplatio al' me mrzi da shaljem svima posebno bre :D javite mi se na pm, uploadovaccu.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts