ne0 [RUR] Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 A NAJVISE OD SVEGA NA OVOM JEBENOM SVETU: mrzim laz............i lazove, pogotovo devojke koje lazu........laz u svakom smislu, jednostavno ne mogu da podnesem........... Laz je za mene najgora stvar. Kada te neko laze, a ne mora. Tipa, prica ti bajke, a veruje u njih i nastavlja.Kad ga provalis da laze, on se kune da je tako i jos vise onda laze.ufffffffffffffff, prosiricemo mi pakao, ima ih dosta danas Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Moracu da editujem post po potrebi ali evo najsvezije : - Mrzim kad domace televizije pri prenosu sportskih desavanja (prvenstveno) sve zajedno u ekipi koja realizuje prenos nemaju tri grama mozga da pomere jebeni znak televizije koji zaklanja aktuelni rezultat mecha koji stoji negde u uglu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 1, 2005 Author Report Share Posted February 1, 2005 e da, mrzim sto zivim u srbiji..............mislim, besparica, i tako to.....sve bi bilo lepse kad bi imali kintu, a ne da jedva sklapamo kraj sa krajem Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 MRZIM SVE (a opet ne mrzim nishta, i nishta me ne mrzi) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ok ljudi bicu kratak -Mrzim: Bolesti, 90% Ljudi koje poznajem koji su mladji od 18 godina. SKOLU [:(!] . 50% Zaposlenih u istoj. I na kraju najvise od svega mrzim autobusku stanicu ZELENI VENAC [:(!] -Ne volim: Dosadu. Mozda editujem ovaj post ako resim da budem dugacak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 mrzim če Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
L i K Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 1.ljude koji idu kisobranom ispod nastresnice 2.likove koji voze bajs na onoj maloj stazici na adi 3.likove koji traze ribe preko Palma "chata" 4.lag u Warcraft-u 5.Cedu Cvorka 6.feminizirane likove 7.kladionice 8.demokrate 9.mog ortaka 10.kuglicne miseve! 11.kad nemam sta da obucem (sve prljavo) 12.sjebane kompove u Forumu 13.da cekam na platu 14.da ucim 15.Daru Bubamaru Toliko za sada! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ne mrzim nikoga...nisam satro altruista volim porodicu kuma devojku par prijatelja odredjenu kolicinu ortaka/poznanika pobio bih sve muslimane, narkomane i jos neku kolicinu razlicitih likova, ali ih ne mrzim, pobio bih ih cisto iz nekog mog tripa da sam namcor, namcor sam extra namcor, toliko mi stvari smeta da ih ne vredi ni nabrajati. moram priznati. srecom pa uvek isteram da bude sve po mom u zivotu inace bi odavno prsnuo sa mozgom. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 cudi me kako nisi prso kad smo te snupi i ja smarali:)) a shta radi ovo dugme, a shta radi ono dugme... a kolko ono koshta..., cika zola :D nego, bre mr. Loza ti nisi namcor, gotivan si lik trallal... mada moram da spomenem, oni albanci koji su za veliku albaniju mi idu na k. sve bi bre to potamanio, kad krenu da serui teshko ovoono, pa majku ti idi zivi u svoj zemlju ako ti je teshko... gamad, fleka i ja cemo da ih regulishemo :D Anti AP - join us today:)) ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ... gamad, fleka i ja cemo da ih regulishemo Haha. Gamad, fleka i ti? Imash i gamad u ekipi? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Mrzim kad me riba ili bilo ko pita jel si budan, a ja pricam sa tom osobom. Mrzim takodje i kad me pita neko jel spavash. Mrzim kad neko hrce to me tako nervira. Mrzim kad neko prdne pa se folira da nije on. Mrzim seljacine koje smrde i uopste ne razmisljaju o tome da se istusiraju. Takodje sam mrgud kao i Zola iako nije po mome onda ne moze nikako. TO ne volim ali to mi je i dosta pomoglo!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 zeki bre... odkud si ti mrgud:)) 20 g ovoono;)) nedo drede... klin se klinom izbija:))))) tralalal, ...nego... bre ima da im shinem jednu nuku... kad postaenm milijarder... :D ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 studente jasno vam je da ovo znachi rat Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 mrzim kad mi cepkaju igrice koje po grafici izgledaju sranje mrzim sabane,pedere,sektase,narkomane,ludake,bisexualce,hermafrodite mrzim babu sa dve korpe luka da mi gura sisu u lice kako bi mi dala znak da ustanem u gradskom mrzim kada moram da perem lice od vec pomenute sise mrzim ribe sa brkovima mrzim ribe sa afro frizurom na pipi mrzim kad mi riba sere iz dosade a posle kaze 'salila sam se' mrzim kad zajebem vezu sa dobrom ribom a nju sad kara neki pajvan mrzim ribe koje se pale na bogatase mrzim seljake koji ne priznaju da su seljaci mrzim kompletnu domacu televiziju mrzim kompletnu domacu muziku(sem starih pesama) mrzim ovu jebenu zemlju(osim nekih ljudi u njoj) mrzim SBB treba ih zaracem u bulju dok ne poprave kable net mrzim kad formatiram hard i skontam da sam nesto zaborvio da bekapujem mrzim tipove koji seru kako nista ili nikog ne mrze mrzim tipove koji stavljaju previse gela na kosu mrzim kada celavko ima gadan mladez na celi mrzim sto moram da ucim ortodoksne gluposti na faxu koje niko na kugli zemaljskoj ne koristi u praksi jos od 18og veka mrzim sto asistetkinja iz informatike nece da izlazi sa studentima Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cervantes Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Mrzim stare u prevozu koji se guraju i dishu ti za vrat da bi im ustao Mrzim kad mi neko sere Mrzim Pipa Inzagija Mrzim AC Milan zbog Pipa inzagija Mrzim prosjake Mrzim cigane koji hotje da ti UMASTE staklo na kolima dok chekash na semaforu Mrzim nakurchene ribe Mrzim kuvani kupus Mrzim napaljene likove koji misle da su iz samo njima znanog razloga bolji od tebe Mrzim likove koji uvek hotje da se biju Mrzim Partizan Mrzim komunizam Ne volim zubare Mrzim ajkule, zmije, paukove i sl. Mrzim neke dosadne komshije... Ne volim neljubazne konobare i ljude koji sve rade preko q**a The list goes on... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 E da zaboravih Mrzim onog sto ovo cita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Recite shta mrzite, tj. nervira vas, a da ne nervira vecinu ljudi na svetu, mislim da bi tako topic bio zanimljiviji Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 - mrzim ljude koji sire negativnu energiju. - mrzim lazi. - mrzim mamine sinove i tatine cerke. - mrzim svoje lose navike kojih se ne mogu odvici. - mrzim ljude koji imaju predrasude prema meni sto sam srbin. - mrzim aljkavost. - mrzim neljubazne trgovce & ugostitelje. - mrzim isto toliko i formalnu gostoljubivosto koja je josh gora on negostoljubivosti. - mrzim sto su profani uvek bili u pravu (vishe niste). - mrzim mudze, siptare... Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 e da mrzim na fudbalu kad se svadjam da li je faul dok neki debil koji je bio na drugom kraju terena i nishta nije video sere u korist svog tima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 E da zaboravih Mrzim onog sto ovo cita :) AHA! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts