Jump to content

EXIT

LaG

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Not the Law, he's The Chairman of the Board! =o))

koji je to bedak shto nema neke hevi ekipe ko sto su Rat Pack bili ...koji bi to competition bio sa hoperima =o)

btw Deano (da je zhiv ;o)) bi i nakon 10l (da, 10 Litara =o)) viskija zvuchao bolje nego bilo koji reper =o))

Zar im nije to malo rano da tako nesto ocene? Ili vec znaju ko ce im doci i koliko treba da kostaju karte, ili tu nesto smrdi? Ne verujem da mogu da zatvore istom kintom konstrukciju u kojoj im dolaze Snup i Rammstein kao sa nekim manje poznatim izvodjacima.

E a ja mislila da nikad ne odem na EXIT...tako sam se neshto istripovala....ali ako dodje Nick Cave - AAAAAAAAAAAAA!!!!

Idem i na Rammstein, naravno... a na Apocalypticu cu valjda josh 8. marta kad budu bili u BG

8 mart apocaliptika

otkazano

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

snoop - :P

ovi alternativci- onako.... svidja mi se franz - dobar im album samo ne znam kako bi zvucali uzivo ;P

rammstein - ql ql :)

oni dj-evi ..tek treba da se cuje :))

sve u svemu ... ove godine idem ! :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Naaaaaah...

Nego, onaj "dz-dz-dz-dz-dz" [:D] deo (znate na shta mislim, chuje se par puta i jedini je zvuk pored klokotanja) iz "Drop it like it's hot" mi je neshto mnogo poznat. Odakle su to maznuli?

Snoop-a bi mozda bilo zanimljivo pogledati utoliko shto je on meni mnogo komichan lik, kad bi ga video uzivo osecam da bi se cepao od smeha naredna tri dana. [:D]

mozda sam ja lud, ali mene to "dz-dz-dz" podseca na zvuk iz nba jama, onaj zvuk izmedju chetvrtina :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi