Guest Guest_Freestyler Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Brate sta da ti kazem gfJ! evo jos samo nekoliko minuta i pocinjemo... loool... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ja sam za ... exile je cool lik ! :) inace, jedino sto me gadno nervira je to, sto wow krece u vreme dok jos imam ispitni rok ... z0omg teh pa1n :( inace cika colldor je registrovao kao uvek vise accounta, tako da ko nema a hoce nek se javi ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velocity Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 A sha da radimo mi jadnici iz ksh-a??? Gde da mi nabavimo disk?? Se cima nekom da shelje to poshtom....plz....need it....want it.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Jel ima neko informaciju da li je moguce igrati u eu open beti sa usa verzijom igre? Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 a frka ti sa svojom Uber vezom da skidash josh jedna klijent a? =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 tjilime javi kad i gde :) nosicu tasnu u levoj ruci u desnoj novine ! poz :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 otvorise ga skroz... e da savet dok ne dodje full igram betu na dial up stoga mi treba nesto brzo i nesto range i nesto sto ne moram mnogo da klikcem... sve ovo zbog laga... vase misljenje koji bi to kurac bio rasa/strana kole melki maude ... javi te ... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 maud je jedno vreme prichao da Pally ima low micro needs, mogutje da je romenjeno ako ocesh range ili mage ili hunter, mada mislim da hunter zbog petova ishte mikro velik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 e pazite upravo ga dlujem, naravno peer to peer je, i sranje je dl, samo 100k, evo sad je spalo na 0 upravo, na 95 posto :((( Tako da nista danas, necu stici da stignem za ovih 2 sata sto jos imam... smor... A lepo je krenulo :(((( Znaci jedino od ponedeljka cu moci da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Nista, to je to, ko ima account igrace, ja sutra cu da krenem da delim wow klijente onima koje poznajem a vi se dalje snalazite kako znate i umete. exile, drugaru stari baci mi na pm jedan account, reshio sam da vidim hoce li me igra zaraziti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 Hohohoho za tebe uvek :)) poslacu ti cim stignem kutji. pazi treba mi jos 90 mega samo jos SAMO 90 MEGA ali necu stici, dl sad ide 6k a uskoro moram kutji kmeee shmc cvil :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ne mordaj odatle dok nije gotovo!!!!! ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 sad sam se chuo sa exilom u najgorem scenariju imacu klijent u ponedeljak na dvdu .. kole, teach, azda .. kome treba josh da znam koliko diskova ili chega vec treba da se nabavi da bi to zavrshio sve u jednom cugu kad krenem da rezem .. posle nemoj da me je neko cimao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 exile, drugaru stari baci mi na pm jedan account, reshio sam da vidim hoce li me igra zaraziti Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 kole, teach, azda .. kome treba josh da znam koliko diskova ili chega vec treba da se nabavi da bi to zavrshio sve u jednom cugu kad krenem da rezem .. posle nemoj da me je neko cimao Dragi Deda Mraude, bio sam dobar cele godine. Donesi mi instalaciju klijenta. Da li ti onaj sakati irvas ponovo zabada iz stasha? Nije za njega kvaad. Sve najbolje, mali cali P.S. Od sutra se zvanichno odrichem WoWa, sve moje dalje radnje ce preuzeti moj verni minion Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 You're all in for a world of pain.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 blah, ja sam se smorio sada kad sam skinuo 100mb patcha za us beta verziju, patchovao na 1.2.2 i provalio da nece da radi smor.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 MikroStalja ostavi phon number ili nesto za kontakt,pa da se dogovorimo za client-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 u kurac ako je patch + 100 megica onda nek se skine i to... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ajde neka neko ko je skinuo i napravio lika da kaze, pa da svi igramo na istom. Brate totalni su jadnici sa ovim p2p sranjem. Tolike pare su zaradili i ne mogu da obezbede direktan download Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 u kurac ako je patch + 100 megica onda nek se skine i to... to je za tu us verziju koja je iz novembra kapiram da novi klient za evropu ima poslednji patch Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 E ljudi, treba mi jos jedna account za ortaka ... ako je neko registrovao vise komada, a nema kome da da budu veoma zahvalan :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velocity Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 E ljudi, treba mi jos jedna account za ortaka ... ako je neko registrovao vise komada, a nema kome da da budu veoma zahvalan :) Ako te ne mrzi da poshaljesh klijent za ksh,nece me mrzeti da se odvojim od jednog accounta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 lol poslacu ti ja u colldorovo ime kad budem dobio, samo mi poshalji adresu na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts