VEGE Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Kakav "sec" pravi ova machina...jbt...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ovo je masina za iskopvanje rude i tako nekog heavy inzenjeringa. Gledo sam na Discovery-uju You and me baby we are coupple of mamels so lets do it what they do on the discovery channel. ;)!!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 1. Neko ne zna odakle potice tehnodrom? Sto bi rekao kole - dinajd ;) 2. Koju brzinu ovo "razvija" ? Interesuje me cisto nesto mi je palo napamet ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 razvija nešto ultra malo, čini mi se oko 100m na sat, ali nisam siguran.. verovatno zavisi i od modela, ja pričam o onom koji je bio na diskaveriju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Pa nista, uz neki NOS bi sigurno mogao da razvije nesto vishe ;) Samo me zanima faca ljudi kada bi se "ovo" okrenulo i krenulo ovim putem da ide u nekom smeru ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Video sam neshto josh gore u onoj emisiji o raznim mashinama na BK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ma meni su dovoljno "strasni" oni veliki "kamioni" (*) koji cak ni ne znam za sta sluzhe ali sto su bash ogromni ... i tako nesto da vidim na putu bilo bi mi suvishe ;) (*) Zhuti oni, mislim da se bas koriste u rudarstvu ili slicno, sklapaju se na mestu gde ce se koristiti jer su ogromni za transport na bilo koji nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 slichna mashina postoji i na otvorenim kopovima lignita "kolubara". to je najprostiji povrshinski kopach. big deal ego has landed? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ma meni su dovoljno "strasni" oni veliki "kamioni" (*) koji cak ni ne znam za sta sluzhe ali sto su bash ogromni ... i tako nesto da vidim na putu bilo bi mi suvishe ;) (*) Zhuti oni, mislim da se bas koriste u rudarstvu ili slicno, sklapaju se na mestu gde ce se koristiti jer su ogromni za transport na bilo koji nacin. Mashina izgleda strasno mocno. Inace sto se tice ogromnih kamiona gledao sam kad su pricali kad se jedan takav zapalio u Boru cini mi se, kazu treba im milionce kako bi ga opravili Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ma saw bre.... rdrrrrrrrrrrrrrrrr.......... mwuahaha.. mnogo jako izgleda machine, kewe mi... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 (*) Zhuti oni, mislim da se bas koriste u rudarstvu ili slicno, sklapaju se na mestu gde ce se koristiti jer su ogromni za transport na bilo koji nacin. ali gde to drze[mislim kad nije u upotrebi]...mislim treba ogromna povrsina da bi ovako nesto stalo...a pogotovo vise njih...omg...stvarno nisam znao da ovako nest postoji...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 bilo pre recimo godinu dana u Weld der Wunder o tom kopachu...ako je baaash nekom frka da zna tech specs i tako to mozda se iscimam i potrazhim =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa ajde reci, keva hoce da posadi cvece na terasi za prolece, neke tulipane i krokuse pa joj treba nesto, da se ona sama ne cima. saint ajd cuti, da te ne tuzim zoki Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ma meni su dovoljno "strasni" oni veliki "kamioni" (*) koji cak ni ne znam za sta sluzhe ali sto su bash ogromni ... i tako nesto da vidim na putu bilo bi mi suvishe ;) (*) Zhuti oni, mislim da se bas koriste u rudarstvu ili slicno, sklapaju se na mestu gde ce se koristiti jer su ogromni za transport na bilo koji nacin. Ti kamioni se valjda zovu "kiperi", a ovo chudo bi ladno moglo da igra glavnu ulogu u nekom "Rise of the machines" filmu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E kiperi, u pravu si ... imao sam jedan takav kao igracku kad sam bio mali, ali su zaboravili da ga naprave u pravoj proporciji u odnosu na ostale automobilcice, pa sam se bas iznenadio kada sam ga video na tvu. Sta mislite, jel ima ABS? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 što se tih velikih kamiona tiče, meni je bilo najgore kad sam video po kakvom ih putu voze u nekom rudniku u peruu.. znači put je širok jedva koliko kamion i vijuga uz neku liticu, a podloga je blato od 30 cm, snimatelji su išli lend kruzerom i zaglavili se na par mesta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ma da discovery je napravio emisiju mislim da se zove "Monster Machines" a'l ovo cudo je uzasno tesko ima ono svoje pogone (9 gusenica) ali ga jos i vuku i guraju u isto vreme kad treba da se pomeri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 I nakon svih pametovanja sta je ovo uopste??? Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 I nakon svih pametovanja sta je ovo uopste??? Ma hteo lik da vadi ugalj pa kupio sebi spravicu. Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 joj boze pa sa ovim da iskopas tunel do kine :)))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ma do sredista zemlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 bila je dobra emisija SAT (za promenu ) kad je onaj matori vozio kiper kod nekog nasheg povrshinskog kopa Dovoljno je da se setim kadra kad je voditelj planinario da bi stigao do kabine i da se odushevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 eve ga Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 joj boze pa sa ovim da iskopas tunel do kine :)))) ma do sredista zemlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Nisi razumeo, ide se zaobilaznim putem tako da se ne prolazi kroz sredishte zemlje. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts