watch:. Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 a kakav je to fax gde ti ides?fensi fax?? ....salim se pa evo u mostaru je napadao sneg visine 120 cm-a pa vi vidite tamo je proglaseno vandredno stanje [:D]... ma bre koje ribice u bundicama redovno prolazim kroz grad i nisam video tako nesto.... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ma to u nekom igilendu se deshava =) ja od snega koji mi pada u ochi i ruku koji mi se mrznu kad sam napolje ne vidim nishta .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 plakacu i ja sutra, nisam isao do auta dva dana, a stoji napolju na otvorenom znaci ajde sto cu morati da metlam sneg, nego sto cu morati par godina da ga grejem dok se ne otopi trideset santimetara leda sa soferke/krova/gepeka...sve to pod uslovom da me usere brava:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Meni je do jaja ovaj sneg, em shto cu sad nauchiti da vozim po ovom kijametu, em shto ima sarme gajbi. PS: Za obijache sopstvenih kola :), jel' ste probali sa toplom vodom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ljudi ja sam nasao jedan jako lak nacin... Naime za ovo je potrebno da u blizini vas stoji dvoje dece starosti oko 6 do 10 godina. Zatim obadvoje gadjati grudvom, pozeljno u isto vreme ili u jako kratkom vremenskom roku. Zatim se samo zavalite i gledajte kako sneg sa vasih (I svih ostalih) kola polako prelazi na tu decu u obliku grudve. Cela operacija traje izmedju 10-15 minuta a vi ne morate da radite nista upozorenje: ovaj postupak nije odobren od strane AMCC . Nezeljeni dogadjaji moguci. Koristiti na svoju odgovornost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 DObro to sve ali kad se brisaci zalede u sred voznje e to je do jaja. Nisam mogao da verujem, morao sam na ukljucenju u gazelu da stanem i skidam led sa brisaca koji se uhvatio dok su radili. A na stranu sto devojka zivi u starom koustnjaku do kog se dolazi preko lisicijeg potoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 uf da to sa brisachima je najzajebanije .. toliko se zalede da se srednji deo podigne i onda ne brishu po sredini .. loodilo totalno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 moji brisaci su toliki carevi da ih ukljucujem samo ako vozim kroz cunami ili tako nesto, tako da za mene nema opasnosti:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 u starom koustnjaku do kog se dolazi preko lisicijeg potoka Lisiciji potok je odvratan cak i kad je suncano popodne, a ne snegovita klizava zima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 i jupiiii...upravo sam saznao da se snezno loodilo nastavlja do 20 februara...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Rekli su na prognozi da ce da traje do kraja februara, mada ja njima neverujem, a i sa vremenom se nikad ne zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 chuo sam da ce ovde u ns-u sneg padati do cetvrtka ili petka ... i neko sranje sam prochito da ce ujutru biti od -18 do -12 o.O ali verujem da je teska laz .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Rekli su na prognozi da ce da traje do kraja februara, mada ja njima neverujem, a i sa vremenom se nikad ne zna... ma kurac moj...evo ja gledam kako se topi...jebeni meteorolozi... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ma kurac moj...evo ja gledam kako se topi... ajme............. kako to izgleda? Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ,Feb 2 2005, 03:21:43] ajme............. kako to izgleda? znachi loshe...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts