Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 au covece, al' vama super idu detalji. Sto se ne prijavite za one kvizove gde ti puste 15 sekundi filma pa ti treba da pogadjas koji je treci auto poredu prosao pored automobila glavnog junaka i koliko u meku u trenutku prolaska ulicom kosta bigmek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 verovatno imaju tipske kulise pa samo drugačije sklapaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 hekshuali uopste ne lichi/tripujete se, no dobro, niste bili izlozheni kritichnoj masi sitkomova...=o))) ono, naravno da je formulaichan set zato sto brate nema mnogo nachina da udesish "pozornicu" kada je live studio audience snimanje ali retji da lichi...=o) mislim to je kao da se kazhe da je sve snimano u istom studiju od I Love Lucy do Will & Grace... a i da ne zaboravim, fresh prince i nanny nisu ishli na istim kanalima, prince je fox, nanny je cbs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja sam je pre gotivio sad mi nekako veshtachka ;P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Odgledah jos jednu epizodu, i opet nisam "zadivljen". Ono, jeste mozda interesantno recimo kad dodjes kuci pa kao malo da odmoris i pogledas tv, a u 18h ionako nema nista drugo. Fore su vec vidjene dosta puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts