Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ne izgleda loshe ... naravno, svi ocekujemo Ivanov hejt povodom teme :)) http://www.apple.com/trailers/fox/fantastic_four/ Inace : - Nisam znao da glumi Dzesika Alba ... - Onaj mucenik stalno glumi neke negativne ;) - Ima fine vizuelne efekte. Trejler ide u cetiri formata, pa koji vam se dopadne. I za ovo mi treba onaj ripper o kojem sam pisao u drugom topicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Link http://www.imdb.com/title/tt0120667/?fr=c2...fc=1;ft=21;fm=1 Ovaj negativac, to je onaj sto je igrao u onoj seriji sa onim vesticama, na pinku se davalo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 Ovaj negativac, to je onaj sto je igrao u onoj seriji sa onim vesticama, na pinku se davalo! Chari :)) Ja samo znam da kad god pogledam tu seriju slucajno/namerno ja vidim da oni njega pokusavaju da ubiju i ubiju ... i onda se posle ponovo pojavi, pa ga ubiju, pa se pojavi ... i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 FF se ultra prepravlja zbogradi filma Incredibles...sa jedne strane sto je elastigirl iz Inc. 10x bolje izgleda od mr fantastica, a sa druge zbog slichnosti u plotlineovima i zavrshetku =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 FF se ultra prepravlja zbogradi filma Incredibles... Aha, znamo ... kacio sam ja u onom topicu sa izvanrednim brojem odgovora - 0. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 hihihi znash kako laki ljudi se tebe ochigledno boje....toliko da eventualno ta bojazan predje u gnev (because fear leads to anger) i onda ljudi krenu da te prozivaju da spamujesh... ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 hihihi znash kako laki ljudi se tebe ochigledno boje....toliko da eventualno ta bojazan predje u gnev (because fear leads to anger) i onda ljudi krenu da te prozivaju da spamujesh... ;o))) Pa nista, hajde onda da im damo stvaran razlog da me se boje >:> ... buahahahaha ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Anger leads to pain. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts