Debeli Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ford nije snimio dobar film od The Last Crusade-a, i sto je matoriji, sve losije glumi... Dzekson ima do jaja talenta, ali u svojoj hiperprodukciji filmova provlace se mega sranja i od filmova i od glume zato je za mene faca 2xoskarovac Spejsi koji je napusio Holivud i otisao u pozoriste, jer "se udaljio od glume", i "ne zna kada ce opet snimati filmove" nije sve u parama Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Spejsi ce biti Lex Luthor u novom Supermenu za sve koji ce oma da kazhu da se prod'o - rezhiser Supermena V je Brian Singer, nuff said. za Dzheksona, mene odushevljava kako on svaki put kad ga vidim u nekom tok shou mora 2x da apomene kako voli da radi i kako platja rachune svojoj familiji =o)) also najbolja nova stvar bio u milanu (ili rimu, neki feshn shit je bio) i kao sutradan u novimama "Sam Jackson ide po klubovima sa devojkom koja mozhe tjerka da mu bude" naravno, to mu i jeste bila tjerka =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts