`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Meni je bilo extra! Bio sam sa gomilom drushtva i nashli smo ql mesto. Ni predgrupa isto nije bila losha (Brainstorm). Samo mi je zao shto nisu svirali 'Bad Day'. Da, i scenagrafija je bila strava... Dodacu posle josh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Meni je gotiva shto su zatvorili sa Man on the moon :] Everybody hurts u do jaja izvodjenju .. :] Predgrupa je iz Latvije valjda znachi strashnooooooooo Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 pricajte pricajte:))) ocu sve da znam Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Meni je bilo do jaja ... nisam bio na koncertu ;) Zapravo, REM ima par finih pesama koje mi se dopadaju, ali svakako nedovoljno da bih isao na njihov koncert. Sa druge strane, pohvala organizatorima (ili kome vec) jer je scenografija stvarno bila kul, barem ono sto videh na TVu sinoc u nekom izvestaju. Cini mi se da nismo do sada imali tako fin izgled bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Koliko ljudi bilo? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 bila sam skroz napred pa nisam mogla da vidim ostale delove hale ali cini mi se da je bilo bas dosta ljudi.. mnogo vise nego sto sam ocekivala kad su rekli da je prodato samo pola karata (to dodje oko 10 000) hajlajt koncerta je bila pesma the one i love, bar meni, a cini mi se da su i ostali skakali tokom cele pesme. orange crush i everybody hurts su isto bile do jaja, i naravno man on the moon na kraju. u pocetku su isli jedna pesma stara, jedna nova, posle su poceli samo stare i jedino mi je zao sto nisam cula shiny happy people i listen to me. inace bina je bila bas fina, ona svetla i to, samo nije mi jasno sta je znacio onaj plisani meda gore kod reflektora. sve u svemu jako dobar koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 a gde je bio koncert, koja hala ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Dosta ;)) Barem po onome sto sam video na tvu bilo je prilicno puno ... mada su verovatno nesto "skracivali halu" da bi kao izgledalo da ima vishe ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Cudno je to kako je taj REM meni mnogo spor... Mislim barem ovaj najnoviji album. Imaju par dobrih pesama do dushe, samo im ne znam imena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e da cudno sto uopste nisu kasnili. poceli su oko 9 i 15 a zavrsili oko pola 12, pa je nekako mnogo kratko delovao koncert. valjda su ljudi navikli da tek tad pocne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e da cudno sto uopste nisu kasnili. poceli su oko 9 i 15 a zavrsili oko pola 12, pa je nekako mnogo kratko delovao koncert. valjda su ljudi navikli da tek tad pocne. pa to je koncert MTVlike grupe a ne megazurka, rejv, loodilo .. mislim tako je svuda po evropi .. sad shto mi ovde imamo izvitopereni fazon da dolazimo na event tek oko 02h to je druga stvar .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Da nisam dobio greep kao pola ljudi koje znam, verovatno bih overio 'cert ali bedak! :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nikada mi nije bilo vishe zao shto sam propustio neki koncert, prokleta bila ova rupetina od drzave u kojoj zivimo Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 sebi necu nikad oprostiti........... tako dobre pesme imaju Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Da nisam dobio greep kao pola ljudi koje znam, verovatno bih overio 'cert ali bedak! :[ I ja sam imao greep, al' sam ipak otichao... P.S. Hala 1 za onog ko je pitao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold_Layne Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ma bilo je nezsaboravno, stvarno. Odlican koncert. Hvala im sto su svirali "Drive" (moja omiljena. The one i love, takodje super izvedena. Za everybody hurts sam prosvercovao upaljac (u patici). Nedostaje Shiny happy people, ali nedostaje i ona devojka iz b52's za pratece vokale. E, a slusajte sta mi se desilo. Udjem ja u halu sa dva ortaka i zabodemo se tamo ispred VIP mesta i molimo nekog cigu cuvara da nas pusti. Uglavnom, nije hteo da nas pusti bez para. Mi mu platimo 1500 dinara i udjemo onako srecni u 5-6 red i snimamo kamericom one iza i smejemo im se. Posle 5 minuta ti isti cuvari su pustili 200 ljudi dzabe (ono, da se ispuni)!!!!!! Smejao sam se prvih pet pesama one predgrupe (koja je inace jako losha)!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Naravucenije: nikada ne veruj cigi! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 sjajan spektakl, odlican koncert ... light show je bio perfektan mada je bilo mnogo manje ljudi nego sto sam ocekivao ... cak im nije ni pomoglo skracivanje hale :) i dalje su im 2 najveca hita loosing my religion i the one i love ... nisu svirali shiny happy people i imitation of life, predgrupa djene djene ... sad samo drzim palceve da nightwish dodje u bg :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nikada mi nije bilo vishe zao shto sam propustio neki koncert, prokleta bila ova rupetina od drzave u kojoj zivimo Shta bi? Shto ne ode? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nadam se da tje biti bolje kada smene tvog shlogiranog premijera Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nadam se da tje biti bolje kada smene tvog shlogiranog premijera "Moj" premijer nema nikakve veze sa tim shto si ti Palinu dao guzu pre nego shto si ga zamolio za free kartu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Photographije sa raznih R.E.M.-ovih koncerata mozete naci na linku ispod. http://www.remhq.com/flash/live/live_photo.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold_Layne Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Naravucenije: nikada ne veruj cigi! :-) Ma bacicu ga sa Brankovog mosta ako ga nadjem!! Crni humor je najbolji!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 Neke moje neuspele fotke sa koncerta mozete naci ovde: http://photobucket.com/albums/v374/Tasic/S...a/REM%20Koncet/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 "Moj" premijer nema nikakve veze sa tim shto si ti Palinu dao guzu pre nego shto si ga zamolio za free kartu. A "Palin" bi bio? sa duhovitih prozivki iz kojih zrachi prefinjeni shovinistichki humor spao si na fabrikaciju vetjih lazi nego slobina rts, tuzno Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts