Lucky Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Pozdravs, Videh da je Rammstein u Budimpesti pre nekog vremena najavio koncert, ali me interesuje koja domaca turisticka agencija organizuje odlazak na isti? Videh samo delic sinoc u GO play dok sam vrteo kanale, pa sam cini mi se notirao da je turisticka agencija u Kosovskoj ... ali ne videh ime. Ako neko zna nesto neka javlja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold_Layne Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Nemoj da bacas pare na put, dolaze na EXIT!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 ma otkud to da dolaze na exit ? kapiram da ni sami exitovci ne znaju ko im dolazi do jedno 2 meseca pred isti .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 bate mojne da si ne ozbiljan.sigurno da ne znaju ko im dolazi ali s pregovorima mora da se pochne na vreme;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 koliko znam u to vreme kad se odrzava exit nema drugih festivala pa nema ni frke oko bukinga tolike, a pregovori ako se uleti sa dovoljno velikim keshom i imenom mogu biti gotovi za nedelju dana .. koliko se pred proshli exit znalo ko ce da dodje na isti ? mesec dana ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2005 Author Report Share Posted January 21, 2005 Uvek mogu da odem na oba ... rammstein nikad nije problem slushati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Imash i Anastasiju 17. Februara (takodje u Budimpeshti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Uvek mogu da odem na oba ... rammstein nikad nije problem slushati. Amen zu dieses satz mein Bruder! Imash i Anastasiju 17. Februara (takodje u Budimpeshti) i tako je Dr. Nick nauchio ribu da pliva.... ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 i tako je Dr. Nick nauchio ribu da pliva.... A? Reci kako me je ispalio :))) Amen zu dieses satz mein Bruder! Al' stobom idem samo ako nista ne pijes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Ima li neki info cena karte? koliko bi otprilike bio prevoz viza bilo ko? PS: Lale el si to ti bio na ES sto si postavio isto pitanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 PS: Lale el si to ti bio na ES sto si postavio isto pitanje :) Tesko ... ne idem na druge forume, a i da idem nick bi mogao da mi prepoznas. Sto se podataka tice, viza koliko znam kosta nesto tipa 100 dinara i vadi se za jedan dan u ambasadi Madjarske, ili mozda cak i odma'. Samo dodjes i oni ti lupU pechat. Sto se prevoza tice, ako ides minibusem, preko neke agencije recimo, ne bi trebalo da im das vise od 2000-2500 dinara. Prevoz do tamo i nazad + vodic da se ne pogubis po gradu. Karta se naravno placa odvojeno, nemam pojma koliko je, al' ne ocekuj da ce biti manje od 30ak evra. Eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 U pa to onda moze da se sve zavrsi za 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Pa da ... najopustenije. Ja sam napravio "kontrukciju" da sa najskupljom kartom od 55e tamo sve odradim za 100 evra, naravno bez kupovanja "suvenira" za koje mi seva paja :)) Ono, 30 evra put + 50 evra karta + za 20 kupis nesto da pojedes i popijes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Do jaja to mi savrseno uklapa u budzet :) Vidimo se u Budimpesti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 count me in .... samo ako polozim ispite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Al' stobom idem samo ako nista ne pijes :) jel mozhe bar sokitje i chaj iz termosa? ;o)) nego ja dok chekam prepisku...jel ides i na 'stejzhu i rammsein ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 count me in .... samo ako polozim ispite Ti studirash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ove godine Ziget sigurno ne propustam. Ima fraj paintball za one u kampu Bilo bi lepo da na Exit dodju tipa Beastie Boys ili Guano Apes... A sha se deshava za Ramshtajn, mislim jedna drugarica mi reche maj, a EXIT nije u maju? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 Ima fraj paintball za one u kampu Dolazim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 To ti pricham Yupi! Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 E ljudi ovi pre madjarske gostuju u sloveniji? mozda nije blize ali bar jezik lici ono ja madjarskog ne znam ni rec :) el neko mislio o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 E ljudi ovi pre madjarske gostuju u sloveniji? mozda nije blize ali bar jezik lici ono ja madjarskog ne znam ni rec :) el neko mislio o tome? Jbsh jezik, kakve su cice sisate u Madjariji Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 Nisam razmisljao o tome uopste ... i Anastazija je u Sloveniji pre pa u Madjarskoj, kad smo vec kod toga, ali prvo mislim da nema neke organizacije za takve hepeninge u Sloveniji od strane nasih turistickih agencija, a ako nista, kad ides u Madjarsku prelazis samo jednu granicu. A povrh, nemoj se zanositi da ces da razumes puno slovenackog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Slovenijo, dezela, vrutji kaj, Mojca :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts