Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Da sam jedno deset godina mladji verovatno bih se isprimao da gledam film, ovako, verovatno cu ga odgledati da se prisetim starih dana :) Daklem, Street Fighter sa Zan Klodom u Sredu od 21h na B92. Kako sam ja samo jurio taj film odavno da ga negde pogledam ... a oko igranja igre cu sacekati Doolia. Ah da, sigurno ce ga neki pogledati i zbog Kajli ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Od Street Fighter-a se secam samo par likova i to u izmaglici, ovo ce mi super doci da se malo upodsetim starih dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 igra kajli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ni ja je se ne secam, ali eno pishe i u novinama. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 igra kajli? da ona je kao desna ruka zan kloda... najbolje u filmu kad se tuku Honda i onaj rus.. jaooo kako se zove.. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 Pa da, Kajli igra onu Kineskinju iz igre, koja zapravo u filmu verovatno nije kineskinja. Vid'o ja na "trejleru" :) I da, nisam ni sumnjao da ces se ti javiti ... samo mi jos bole fali pa da imamo neki "polu komplet" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ne, Kajli igra Kami - britanskog specijalca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 moram priznati da mi se kao klincu ovaj film svidjao. O, zabludela mladosti... btw kajli je mnogo jebozovnija starija... kao mladja je imala izrazenije izbacene prednje zube Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 meni je uvek bila extra tuga sto je ovo nominalno poslednji film Raula Julie...zasluzhio je chovek vishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ne verujem kako je vecina vas neobrazovana:))) te ovaj se ne seca pola likova, te ovaj kaze da je kajli kineskinja...:) meni je film bio dno cak i kad sam ga gledao sa najvecom eagerness na svetu kad sam bio klinac. film je jednostavno los, znate ono, kad nemate pojma sta je toliko jadno, samo znate da je sve grozno:))) nesto kao lxg...mislim da su sjebali to sto su menjali koncepciju, jebote, pa cak i film se zove ulicni borac, ajde nek mi neko kaze kakve veze ono ima sa ulicnim borcima:) zato mi je mortal bolji, lepo ima turnir, dodjite na turnir i to je to, imamo fajtove koji su u ringu, u kontekstu itd...ako je strit fajter onda nek se fajtaju na stritu:) honda recimo treba da se fajta u kupatilu sa peskirom oko struka. medjutim, to je zbog izmenjenog celog tripa bilo nepodesno. ajde dobro. ali brate, cemu onda pokusaj aludiranja na taj peskir tako sto lik skine kosulju sa ramena, ali mu ona ostane oko struka i onda visi dole i lici na peskir? eee?! ima jos mnogo takvih tripova, zato sam se smorio:) zacudo, skontao sam da ljudi generalno cak i vise gotive sf film od mortala, tako da sve ovo sto sam rekao cini moj subjektivni dozivljaj, te se ovim ogradjujem od flejma koji ce me stici:))) rus se zove zangief ne secam se skroz filma, ali koliko se secam, cini mi se da je kami dizajnirana najpribliznije igri...ken i rju su sabani, vega je konjina od sto kila, dalsim i blanka nisu za komentar itd itd... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 prebacio sam na scenu kad žan klod pištoljem raznese auto i setio se zeke koji se upoznaje sa konjskom muvom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 Ne, Kajli igra Kami - britanskog specijalca Ja se izvinjavam svim postovaocima Street Fightera na ovako velikoj gresci :) Posebno Dooliju ;) BTW, i meni je Mortal bolji film od SF-a ... mada je i noviji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 najbole SF akcija je Jackie Chen u City Hunter filmu kad se istripuje i glumi vetjinu SF likova = urnebes =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts