fatboy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 nerado idem da se hvatam u kostac sa nepobedivom domacom administracijom, al ponekad moram da bacim poneki koverat, i tako eto me u posti... ...lepo mislim, lepo su sredili zgradu....sve renovirano, zategnuto...svetski! I onda naravno, cisto da ne zaboravite gde se u stvari, nalecete na kilometarski red-jedno od osnovnih obelezja protekle decenije ove zemlje... 10 saltera, 4 radnika koji ne znaju gde im je glava.... I taman kad sam se priblizio i skoro stigao na red, CLIC, nestade struja.... ....posle par sekundi CLAC, oho, evo struje! Pa opet CLIC-nemaaaa, CLAC-+imaaa ! Matorci i ostali prisutni vidno smoreni ljudi na to reaguju ko deca na prvi sneg....svima kez na licu, onako oholo u fazonu "dzaba ste krecili...) i naravno odmah sledi i neciji komentar...."a kaka vam ovo poshta, dzabe ste sredili sve, kad niko nema da radi, cekamo ovde sat vremena....." i sl... Nakon sto se sve u roku od 2 minuta vratilo u normalu, ja stajem konacno pred mladu i neiskusnu saltersku sluzbenicu koja je tu tek od skoro... ...jos nije ni usla potpuno u fazon a starije koleginice koje se 2 saltera dalje kriju iza "pauza" tetrapak-like znakova i odmaraju svoje "4 banke - zenske stomacice" i dlakave-venave noge koje vire ispod suknje do kolena su joj vec ljubazno uvalile i sav svoj posao, jer pobogu, to je dobro za nju, nek se kali mlada cura !!! :) I onda hit dana, Windows NT na njenoj makini se podigao, ali CTRL+ALT+DEL koje treb da pritisne kako bi se ulogovala u program ne reaguje na njene ocajnicke pokusaje dok temperatura iza stakla ponovo raste... Skontam ja da na tastaturi ne gori ni jedna zelena lampica i vidim da se ista "zaglupila" od silnog light-show-a od malocas, i da masini treba jedan dobar restart... I tada sledi HIT....ona poziva stariju isqsnu koleginicu, opisuje joj problem kako tastatura ne reaguje a ova dolazi i POKUSAVA DA PROBLEM RESI TAKO STO PRITISKA DUGME MONITORA.....MONITOR SE GASI...ONA LUKAVO CEKA PAR SEKUNDI I PONOVO PALI MONITOR !!!! KAKAV JEBENI LOL !!! I jos veli "hmmm, cudno - NECE NI SAD!!!!" Nakon sto sam se povratio od smeha, rekao sam curi da restartuje celu makinu sto je naravno resilo problem.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 razumem ih,restartovanje samo jednog kompa u bilo kojoj poshti srbije moze da izazove kolaps sistema u celoj zemlji;))otuda toliki strah i neznanje;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Strashno ... "4 banke - zenske stomacice" i dlakave-venave noge koje vire ispod suknje do kolena Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 POKUSAVA DA PROBLEM RESI TAKO STO PRITISKA DUGME MONITORA.....MONITOR SE GASI...ONA LUKAVO CEKA PAR SEKUNDI I PONOVO PALI MONITOR !!!! Neeeeeeeee...ne verujem jbt!!! ROFL!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Da,da.Takva ti je nasa posta... Tuzno ali istinito... POKUSAVA DA PROBLEM RESI TAKO STO PRITISKA DUGME MONITORA.....MONITOR SE GASI...ONA LUKAVO CEKA PAR SEKUNDI I PONOVO PALI MONITOR !!!! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ja ne idem po poshtama i ostalim administracijama iz zdravstvenih razloga .. tako je dobro i za njih i za mene ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 nedirajte mi isqsnu koleginicu ona zna shta radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Jesi restartovao makinu i startovao mladu sluzbenicu, a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Joj. Tako ce biti dokle god se kod nas posao bude dobivao samo preko veze... Zamislite samo da joj nije rekao shta da radi. Zvali bi servis, a sve ljude poslali kuci. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 POKUSAVA DA PROBLEM RESI TAKO STO PRITISKA DUGME MONITORA.....MONITOR SE GASI...ONA LUKAVO CEKA PAR SEKUNDI I PONOVO PALI MONITOR !!!! KAKAV JEBENI LOL !!! I jos veli "hmmm, cudno - NECE NI SAD!!!!" kakva debilusha :))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 jos bolje je kada uplacujem vreme na ptt... tj dok sam uplacivao.. user name mi je manager_85 i niko, ali APSOLUTNO NIKO ne znam kako da ukuca _ ... i onda im ja kao kazem sta treba da rade, ali ne, ne zele da slusaju... pozovu iskusnije kolege, urade ono sto sam im ja govorio prethodnih 5 min i ono kao svi srecni.. naravno, vise ne uplacujem ptt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 hehehe :) sjajno ... ali najgore od svega je sto ovakvih situacija ima svaki dan xy ... to je vec zalosno ;) mogle su da prodju neki osnovni kurs za kompove, mada dobro, razumem ih, i "administratori" su kao iz onog statorovog topica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Sta u nasoj posti imaju compove? =) Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Da, u nashoj poshti imaju kompove :)))). U mom vilidzu su sad najsretjniji penzosi, poshto umesto standardne "pre-comp" procedure podizanja mizeriije koja je trajala 4-5 minuta, sada se vesele "umetju" sluzbenika i 15 minutnoj torturi obrade naloga. Mogu samo da zamislim kakva padanja u nesvest ce da bidnu na leto kad bude cetres u ladu. :)))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krmak Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Sta u nasoj posti imaju compove? =) Da imaju tuki:): josx uwek imaju onaj telefon na okretanje... Quote .ja volim kanter strajk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Jeli odakle si ti u koju skolu ides u Vrscu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Scena: Poreska uprava Vozdovac Vreme: Juce oko dva Zasto: Bog ce znati Elem, trebalo je predati neke popisne liste u istoj poreskoj upravi nekoj sluzbenici na paraf. Red kod pomenute, poprilichan.Kod druge tete koja bleji se desavaju cudne stvari. Prilazi joj koleginica, onako, oprezno, nesigurno i zajedno studiraju monitor. Naime, ostrim pokretom ruke blej koleginica 1 je task bar pomerila na desnu stranu ekrana i tamo je ostao. Kako sad vratiti stvari na staro, pita blej koleginica dva iz druge sluzbe, onako iskusna... Klikcu curke, start pa nesto, ubise se. Fatalna greska: izvinite, mogu li ja da pomognem? Aaaaajdeeeee... Operacija naravno traje pola sekunde i dve curke me gledaju kao boga. Druga odlazi, prva ostaje i sledi set pitanja: Gde mi je tastatura, misleci na EN/SR na taskbaru. Tri klika naravno i gotovo. Sad je frka gde su joj navodnici? Majku mu, bili su na ovom dugmetu, sad je tu crtica! I to namestim... I uvidevsi da ce se ovo razvuci u nedogled, pobegnem glavom bez obzira! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Trebalo bi da znash da nijedno dobro delo ne prolazi nekaznjeno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamarad Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 kakva debilusha :))) pa nemojte bas tako mozda se iskusna ucila na mek-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts