fatboy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Upravo sam pogledao i poslednji deo LOTR trilogije, extended verziju, dakako... Zaista ima dosta materijala ubaceno, negde manje i neprimetnije scene, negde vise materijala... ALI ono sto me je ODUSEVILO je sam kraj filma kada cela druzina stoji ispred kapija sarumanovih, i kada Aragorn prilazi kapiji i poziva mracnog slugu da se pojavi... U obicnom delu kapije se otvaraju i unutra stoje on ehorde koje krenu napolje da ih opkole... ALI...u extended verziji pre njih kroz usko otvorena vrata izlazi nekakav dark servant sarumanov koji te totaly freaky, znaci prvo sto mi je palo napamet kada sam ga snimio je MERLIN MENSON :)) Znaci, taj izgled, govor, gestikulacija....skroz ispada iz LOTR sablona i pre bih rekao daje ispao iz nekog Hellraiser nastavka... Taj jedini deo zaista vredi gledanja celog nastavka ponovo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Pa nisi morao da nam ispricas...sad mi se ne gleda...smorio sam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 odgledao pre jedno 20 dana .... ima dosta novish scena .... super je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 piter džekson se pojavljuje u sva tri dela, u hičkokovom maniru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 piter d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 spojler gurtna ?unta za fi?u 1. ?isti metlom ulicu u bree-ju (i podrigne u kameru kada se ova priblizhi) - theatrical 2. baca koplje uz mnogo dranja kroz drveni otvor iznad kapije helms dipa - theatrical 3. Korsar koga legolas slu?ajno zabada strelom jer mu je gimli cimnuo luk - extended nisam siguran da li ovo spada u obi?na ili pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 mislim da je ovo sa strelom zasigurno extended... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Taj lik i treba da izgleda tako kako si ga opisao. On je, ako se ja dobro secam, poslednji (ili jedan od poslednjih) Dark Numenoraca(oni shto su preshli na Sauronovu stranu). Njegovo ime je "Usta Sauronova" poshto on govori umesto Saurona buduci da je ovaj, pa...jedno veliko oko koje nema usta :D. Inace one je neki visoki zapovednih i cini mi se da u knjizi ima neko Gandalfovo razmishljanje kako bi njemu sigurno zapao onaj tower u kome je Saruman bio sve vreme (da me jebesh ne mogu sad da se setim kako se zove). Super ako to ima, jedva cekam da gledam. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 u povratku kralja se pojavljuje samo u extended verziji...inace dobio sam doticnu za new year...i ovaj put su bas vidljive prosirene scene...mislim nisu bili skrti po tom pitanju...npr. u prvom delu je svuda prosireno nesto malo...jeste da to ispadne 48 minuta ali u povratku kralja je bukvalno svaka druga scena produzena ili promenjena...nije da preterujem...inace ono je sauronov servant...a ne sarumanov...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ovo produzeno izdanje je odlicno.Narucito mi se svidjaju oni snimci kada objasnjavaju kako su pravili sve one skalamerije. Za sve koji zele da znaju one figure u Denentorovoj odaji su pravili punih 6 meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts