Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Pa bogami, ja gledah Kulturni Nokaut sinoc, to je bila tema ... deluje bas onako - "da je ima". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 kulturni konaut je u poslednje vreme postao bezmalo negledljiv pre je mogao da se nadje neko ko ima slichne stavovoe kao ja, sad kao da nakupi shachicu ljudi koji ce da se nedefinisano prepucavaju...smor..da ne pominjem sto je tema brtidget jones...ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Slazhem se da je malo "otisla sa kursa" ... plus me je izuzetno nervirala ona stara shpica i sve, al' sad su to sredili, pa je kao malo lepshe, iako neodoljivo podseca na "sta mi spremas" i jos gomilu tim putem dizajniranih emisija. Zapravo, toliko je "skrenula" da je sad gledam kad ne zaboravim i kad stignem, a pre sam bio redovan :) Da, ajmo sada b92 hejteri ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 krenuo sam da pišem šta sam čuo oko ljubavnog života maje uzelac al sam se predomislio - nisam jebeni svet.. jbj, a od emisije sam odustao još prvi put kad sam gledao, bila je luna lu.. šta bre ta spodoba pametno ima da kaže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E kako bese onaj glupi vic za lunu lu kojem smo se onoliko smejali pre par rhhova? probao sam da se setim i ne mogu, a nije onaj "mnogo je ruzna ali vise nego korisna" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 "kako da uspeshno nokautirate sve koji imaju srca da kazhu javno koliko ste ruzhni"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Sta je zajednicko za tipa koji jebe Lunu Lu i hodaca na zici? Obojica se mole da ne pogledaju dole. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 jaoj.. po čemu su slični hodač na žici i lik kome puši luna lu? obojica ponavljaju u sebi: ne gledaj dole, ne gledaj dole.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 shta je sa ljubavnim zivotom maje uzelac ja doticnu gotivim mnogo Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 To to to ... hvala Ivane, toga nisam mogao da se setim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts