Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 M@kER,Jan 17 2005, 23:18:37] ---------------------------------------------- a i o ovome sam pre bulaznio neshto digne im se klitja kad chuju da je neko iz beograda odande su oni, znash, opasni!~ jedini za koga znam da nije uspeo da skonta ribu na tu foru (i to minor ribu koja pravi pljeskavice) je ivan AHAHAHA Ali jao!! Ali Ivane !! Sedi u auto,pravac novi sad i ubivaj laga :)) :)))) A sta je to klitja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 M@kER,Jan 17 2005, 23:56:55] jebesh piping kad ne mogu da me puste tamo:)) uu, cuo sam da je tu do jaja rep vece sredom. a za tvoju situaciju - oprosti sto mi je riba iz tvog grada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 uu, cuo sam da je tu do jaja rep vece sredom. a za tvoju situaciju - oprosti sto mi je riba iz tvog grada :D aham.......... bude bruka cica Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 A sta je to klitja? to je mesto gde se skupljaju svi komandosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nesto kao drop zone ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 e moze neko da odradi way point? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 zajebi ga,qpi joj neki 3G mob i reshena stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 u'r thought away... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 uu, cuo sam da je tu do jaja rep vece sredom. a za tvoju situaciju - oprosti sto mi je riba iz tvog grada :D pa i ja sam chuo samo shto ne mogu da udjem kolko se ja secam tebi neshto ne manjka kinte bejbe :P a nisam ja nigde rekao da su nam ruzhne ribe.... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nesto kao drop zone ? Insertion point Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 M@kER,Jan 18 2005, 07:19:38] kolko se ja secam tebi neshto ne manjka kinte bejbe :P a nisam ja nigde rekao da su nam ruzhne ribe.... i was agreeing with you, sto si tako hostilan ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 izvini maho kupim ti salvetu kad se vidimo:)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 izvini maho kupim ti salvetu kad se vidimo:)) sad da smo pravi forumasi, ovo bi se nastavilo sa "a jel mirisljave?" - "ma naravno, i sara kej blokcic" - "haha nesto nesto nesto, volim sve sto vole mladi" - "hahaha" itd, ali mi smo naravno previse iskusni da bi se to desilo. enivej, deal za salvetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 i posle 8 strana zy 1 dan:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 sad da smo pravi forumasi, ovo bi se nastavilo sa "a jel mirisljave?" - "ma naravno, i sara kej blokcic" - "haha nesto nesto nesto, volim sve sto vole mladi" - "hahaha" itd, ali mi smo naravno previse iskusni da bi se to desilo. enivej, deal za salvetu. uuu, maha se natripovo da ce smoriti:)) vidi se da si dugo bio odsutan PA NE BRINI BEJBE, mi smo svi ovde idioti! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 M@kER,Jan 18 2005, 15:24:51] PA NE BRINI BEJBE, mi smo svi ovde idioti! onda JEL NEKO YA CS,KALASH KEVA HEADSHOT U VUGLA!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ne mogu da citam svih 8 strana, zabolece me glava, ali da zovem cicu na zurku, a ona mi kaze "E samo da dovrsim q3dm8" bilo bi dovidjenja, dovidjenja, lepo nam je s vama bilo =) Upravo,bas tako! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 sad da smo pravi forumasi, ovo bi se nastavilo sa "a jel mirisljave?" - "ma naravno, i sara kej blokcic" - "haha nesto nesto nesto, volim sve sto vole mladi" - "hahaha" itd, ali mi smo naravno previse iskusni da bi se to desilo. Godine ... godine ... Pokusavam da u glavi smislim kako bi ova diskusija isla negde 2000. godine i izuzetno zanimljive stvari mi padaju napamet :) I ne razlikuju se puno od "headshot u glavu !!11one!!oneone" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 kako si me pwnovao sada, Lacky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 mozda ste malo sleteli sa toka price ali nema veze i ovo je zabavno. I naravno kao sto sam napisao taj krezubi lik me je danas u skoli ponivi smarao i dobio je malo po nosu,glavi,i usni ili bolje reci sav je plav. UOPSTE VAS NELOZIM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 mozda ste malo sleteli sa toka price ali nema veze i ovo je zabavno. I naravno kao sto sam napisao taj krezubi lik me je danas u skoli ponivi smarao i dobio je malo po nosu,glavi,i usni ili bolje reci sav je plav. UOPSTE VAS NELOZIM hmmmmmmm, ne znam shta ces reshiti time??? postoje cice koje vole nasilje, a postoje i one koje se jednostavno toga gade... mada, svaka voli psihicko nasilje nad njima samima.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 kako si me pwnovao sada, Lacky I sam dobro znash da Licky ne voli da ga zovu Lacky balrozhe, upravo si usrao poslednju shansu da budesh ponovo sa tom ribom, sem ako nije jedna od onih debilki koja voli da se likovi shibaju zbog nje.. barem si se lepo proveo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 meni je nekako dojajnije ako vec patish za ribom da te UOPSHTE ne voli nego da imash neke shanse... posle nekog vremena postane likewise i mnogo se lakshe otkachish :)) a lepo je shto si prebio lika AKO TE JE STVARNO SMARAO (predpostavljam da ti je neshto kenjao - u suprotnom si se zajebao) @maha NE ZNASH TI TO :(((( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 nasilje radja nasilje .. roflmao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Ne mogu da citam svih 8 strana, zabolece me glava, ali da zovem cicu na zurku, a ona mi kaze "E samo da dovrsim q3dm8" bilo bi dovidjenja, dovidjenja, lepo nam je s vama bilo =) Tako da tjuti i drkaj sad momak :) pa dobro nije bas tako bilo...ona ga je zvala i on je "valjda" rekao da ne moze odmah da dodje...bar po njegovoj prici spoznajem da nije bas bilo u fazonu...mrs bre igram bfme...ali nema veze...:))) balroze[comzi] sad si bas ispao debil...pa sto kaze cali...ona se 100% lozi na fajt...pa ono...sad jos samo fali da joj se vratis...ono kao izgubljeni princ...i ispasces totalna dileya...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts