manager Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 3210, neprevazidjen ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 7210...bas je smekerski...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Znaci pricamo o telefonima od pre pet godina, i igz se javi sa spikom oko simbijana :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ja sam mislio da pricate o telefonima koji se poklanjaju...pa kad je bal nek je maskenbal. ako je devojka dobra onda zasluzuje i sve zvezde sa neba a ne samo symbian telefon Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ja sam mislio da pricate o telefonima koji se poklanjaju...pa kad je bal nek je maskenbal. ako je devojka dobra onda zasluzuje i sve zvezde sa neba a ne samo symbian telefon umetnicka dusa... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Pa nista, onda, ako hocete da prodjete jeftino a da joj poklonite simbian - n-gage, i to jos QD ... nece ona vama da slusa MP3 i radio ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 trebao si da ubacish struchni termin "bitchslap" u tu rechenicu da dobije na tezhini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Pa nista, onda, ako hocete da prodjete jeftino a da joj poklonite simbian - n-gage, i to jos QD ... nece ona vama da slusa MP3 i radio ;} ma za ovu ribu...bila bi srecna da dobije 3310...jedino ako lik nije totalni idiot...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Ne znam tacno koji je mob on njoj kupio ali cuo sam da je u pitanju mob koji kosta negde oko verovali vi ili ne oko 230e do 250e nisam siguran.Samo znam da ja nikad ne bi mogao da bacim tolike pare na mob. Sta vise pre nekoliko dana sam cuo da su njih dvoje vec ranije bili zajedno pa je ona raskinula pa se smuvala sa mnom pa je se onda opet smuvala sa njim. Kakva agonija. A sto se tice mene koji mi je naj. mob jedan od njih je SIEMENS SL42 sa mp3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ne znam tacno koji je mob on njoj kupio ali cuo sam da je u pitanju mob koji kosta negde oko verovali vi ili ne oko 230e do 250e nisam siguran.Samo znam da ja nikad ne bi mogao da bacim tolike pare na mob. Sta vise pre nekoliko dana sam cuo da su njih dvoje vec ranije bili zajedno pa je ona raskinula pa se smuvala sa mnom pa je se onda opet smuvala sa njim. Kakva agonija. A sto se tice mene koji mi je naj. mob jedan od njih je SIEMENS SL42 sa mp3. kakva fufa...:( Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 mozhda je gari bolji za nju od tebe? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 18:39:35] mozhda je gari bolji za nju od tebe? ako mislis na mene...pa ja nju znam samo sa slika...ako ne onda ok... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ...a da prepustite da se ovim topic-om pozabave strucnjaci... na primer neki urednik iz Mobkoma ili ministar za telekomunikacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 chime onda mi da se bavimo? RL? Dosadno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ako mislis na mene...pa ja nju znam samo sa slika...ako ne onda ok... zashto, ALI ZASHTO BI IKO SADA U OVOM TRENUTKU MISLIO NA TEBE?!?!? DAJ MI JEDNO LOGICHNO OBJASHNJENJE?!?!?! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Bez hejta molim vas... P.S. Lag-u, aj plz iskljuchi 'Caps Lock'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 18:39:35] mozhda je gari bolji za nju od tebe? Pa predpostavljam da je to bilo upuceno meni. Samo mi jedno nije jasno sto me zoves GARI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 gari = brate po novosadskom Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 22:21:20] gari = brate po novosadskom Ok .Moze nemam nista protiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 21:55:26] zashto, ALI ZASHTO BI IKO SADA U OVOM TRENUTKU MISLIO NA TEBE?!?!? DAJ MI JEDNO LOGICHNO OBJASHNJENJE?!?!?! ovo sam i ja hteo da ga pitam, ali mi je onda bilo trulo da ga hejtujem.. brate, xomi, jel čitaš ti uopšte pre nego što napišeš post? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ali pazi kad obozavam ovaj forum:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 29 2005, 21:55:26] zashto, ALI ZASHTO BI IKO SADA U OVOM TRENUTKU MISLIO NA TEBE?!?!? DAJ MI JEDNO LOGICHNO OBJASHNJENJE?!?!?! zato sto je moj post odmah iznad tvog...i zato sto odmah odgovaras...bolji od tebe...kao da se meni obracas...budi precizniji sledeci put...!!!... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 zar nije ova nedelja 'Hejtujmo Killygora'? A da, on je zagubio password i email balrozhe, da si chitao malo pazhljivije svoj topic vec bi znao shta znachi gari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 kao sto migza kaze rur produzava zivot!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ja cu nadziveti migshu chisto da bih sebi pruzhio zadovoljstvo da mu se ispisham na grob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts