phantomq Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Stvarno nije fer U Zagrebu vec imaju jedan a vec razmisljaju da otvore jos koji restoran jer dobro posluje Ocu i ja da mogu da odem u restoran gde te usluzuju devojke na rolsuama i pritome ne nose nista manje od cetvorke Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 a zashto bi sebi zeleo da priushtish tu torturu?mislim ako ih ne mozesh jebati chemu sve to?;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 a zashto bi sebi zeleo da priushtish tu torturu?mislim ako ih ne mozesh jebati chemu sve to?;) pa imaju oni nekakva spec. pravila za taj restoran sve te ribe bi trebale da su nasmejane i raspolozene za pricu cak bi trebalo da sednu za sto i popricaju malo sa tobom tipa neki vic ili sl. Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 kako bi to glupavo izgledalo:)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 ako imaju pravilo koje pominje blowjob u negativnom kontekstu nisam zainteresovan:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Pa dobro ... tesko da ce to kod nas otvoriti jos neko vreme, naravno osim ako obezbedjenje ne bude kao u Dzeri Springer shouu kad se nasi malo ponapijaju pa krenu da 'vataju i dovikuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qG.Lok1 Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 pa da ...vec kontam ....bilo bi ... "aj mala malo na sto...pa nam odigraj jedno uzichko ..." jedino da zabrane alkohol u radijusu od 2 km od restorana ...i da bude obavezna oprema kao ono za Hanibal Lektora.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 mislim da smo isuviše patrijarhalni za ovakve stvari, a u slučaju hutersa i nisam siguran da je to loša stvar... to što bi hrvati mazali govna na lebac da se u americi to radi je posebna priča :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 ja imam hooters majcu ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 to bi bilo lepo...... obishao bih ga u svakom slucaju.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 nije to za srbe.... definitivno. ali bi ipak voleo to da vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 i da se otvori, osecam da bi morao da prodas bubrege pola komsiluka da bi mogao da popijes samo jedno piwo.... mada... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 nije to za srbe.... definitivno. ali bi ipak voleo to da vidim pa da i to sto kazes btw neo[RUR] ko ti je ovo na slici? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma totalno ne mogu da zamislim to kod nas .. a pogotovo shto ne mogu da zamislim koje bi BSHHH kuchke radile kod nas .. mislim da bih povratio odmah na ulazu kad bi video to u BGu =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 a zashto bi sebi zeleo da priushtish tu torturu?mislim ako ih ne mozesh jebati chemu sve to?;) hahahahahahha :D:D vrh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Zamislite Hooters pun full nabucanih tipova i drustva iz strahinjica :D jujuju Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Pa ako odrzhe cene kao na primer u Pizza hutu, nije nemoguce da cemo samo takve tamo vidjati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 edino da zabrane alkohol u radijusu od 2 km od restorana ...i da bude obavezna oprema kao ono za Hanibal Lektora.... ownage evo kako to izgleda u Miami-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 reci koliko se riba smorila na slici.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 "vestackiji" osmeh nisam u zivotu video!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 shta im je to u okicama???:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa da i to sto kazes btw neo[RUR] ko ti je ovo na slici? ocesh da ti dam broj moba?? ;) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 ownage evo kako to izgleda u Miami-u Sto ne smanji malo sliku covece???? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Riba ima pojas za spasavanje Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts