unknwn Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 (edited) . Edited October 28, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 1) uninstaliraj, pa pokreni neki program za chishcenje registrija 2) instaliraj, pogledaj gde zapisuje u registiju vrednosti, uninstaliraj, obrishi ceo subfolder u registriju gde je zapsivao 3) instaliraj pa pokreni neki od programa za uninstaliranje (addremove2005plus, cleanuninstal .. blabla) e ovo su ti sve opcije .. ako zapisuje u neku tamo pm granu onda ti nishta drugo ne pomaze sem reinstaliranje sistema jel ga je nemoguce naci Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 meni to miriše da je provalio da pokušavaš da ga krekuješ i onda je na neki totalno levi ćošak u redžistriju zapisao "pgr" zbog čega ne rade ni ispravni krekovi.. ako se nisi pravio pametan da gasiš system restore, uradi restore na datum pre prve instalacije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Meni se to desilo sa jednim programom (Cellular essentials mislim da se zvao) doduse na Win2K ali je isti princip. Posto 2K nema sys restore pokusavao sam da nadjem sve kljuceve koje je program pravio ali mi nikako nije uspevalo da nadjem sve sto je on upisao i prilikom svake sledece instalacije mi je pravio problem. To sam resio tako sto je posle jedno metar dana izasla nova verzija koja se krekovala na potpuno drugaciji nacin pa je proradilo. Mislim da je sys restore najsigurnija opcija ako ti uradi posao a ne pravi ti neku drugu stetu (tipa skine nesto sto si instalirao a sad nemas ponovo, ali sumnjam da si u toj situaciji). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts