killYg0r Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 e pa ovako problem je sledeci zvao sam jedno oko 10x sbb da se raspitam za kablovski net i sada svaki put kao ja se prijavim za cable i kao zvace me ali to sam prosli put zvao pre 5 meseci i normalno nista mi nisu javili i danas mi lik kaze da dok nebudu bili uslovi da se kod mene uvede cable net imaju ADSL ali to je fora mozete da imate taj aDSL samo dok kod mene u kraju neuvedu njihov kablovski i dobro ja mu kazem lepo "JA ZELIM DA MI ONDA STAVITE ADSL, i posle lepo kable" i on mi kao i prethodnih 10x kaze da ostavim podatke i da ce mi javiti za 15 dana kao kada provere da li mogu da mi igrade adsl ?? :(((( znaci strasno sta ja jebeno treba da uradim u ovj zemlji da bi mi neko barem reko jel mogu da mi ugrade ili ne da mi kazu zvace me za 10godina sto se nece desiti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ajde sta tu plachesh ovo ti je vec 2 topic o "boljem" netu ... kako svima tako i tebi .. jel mislish da samo tebe cimaju? ... ja sam pokusao na sve moguce nachine pa nisam uspeo ... evo sad chekam adsl pa sta bude ... pomiri se stim da zhivish gde zhivish ... i uzhivaj u zhivotu [ 56k :-] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 meni je isti problem kod sbb-a a zivim pored njih :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2005 Author Report Share Posted January 15, 2005 cekajte jel nesto moze u opste da se uradi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 odustao sam na pola originalnog posta, isuviše je konfuzno napisan, da ne upotrebim jaču reč, te mi pojasni: zvao si sbb i (između ostalog) rekao da hoćeš da ti instaliraju adsl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 pazi lik mi je reko da mogu privremeno kao kod njih da mi oni ugrade adsl po istoj ceni kao cable ali kad budu mogli kod mene da stave cable "moram" da nastavim da qpujem net kod njih ali CABLE ali mi opet narvno nisu pomogli jel nesto kao 15 dana ovo ono dok provere znaci nista od toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 tebe je neko debelo slagao ili si ti pogreshno razumeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 znači platio bih da mi lik s kojim je pričao prepriča razgovor.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Chim ti kazhu da se prijavis i da ce te obavestiti kada bude kablovskog neta u tom kraju bolje zaboravi na to. Ako kada se javis ne kazu "e dobro docicemo da vam ukljucimo" znaci da u kraju tvom uopste nema kablovskog neta, i da oni planiraju da ga uvedu ali im malo seva paja, i da bolje kuliras i cekas ako se jednom sete da ga uvedu, ili da u medjuvremenu juris ADSL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 hmm dobro a koje firme ugradjuju adsl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 sticky u ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa zar je adsl uopshte ugradjuje ? mislim to bi trebalo da ide samo kroz digitalnu utichnicu u zidu za telefon ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Pa u svakom slucaju ti treba modem ... na to su valjda ljudi mislili ... plus moras da platis te troskove za uvodjenje itd. U svakom slucaju, sticky topic, kao sto rece ivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 modem je sica, chim ga besplatno iznajmljuju adsl ide preko parice killygor je krajnje zanimljiv lik P.S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 killygor je krajnje zanimljiv lik kali voli eufemizme :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 a sta znaci eufemizam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 I onda kad me neko pita shto nisam hteo da idem u tehnichku shkolu .. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 feminizam u evropskoj uniji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ajde shta sad zajebavate Eufemizam - To ti je ono kad za portira kazesh da je "unutra?nji referent za pravilno usmeravanje i adekvatno upu?ivanje prolaze?eg kadra i stranki" ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e pazite ovako zvao sam sbb rekli su mi da dolaze za oko 5 dana kod mene da mogu da mi ugrade net, e sad a ja sam se emailom u sito vreme prijavio za adsl, i rekli su mi da imma uslove za adsl i sad treba cekam 2 mail da mi stigne da pratim situaciju kao i sta ja da radim sad da cekam ko zna koliko adsl ili da ugradim sbb ali cene u sbb su mnogo sqplje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 ja nigde nisam video sign "no posting here" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 pade mi na pamet da bi bilo praktično otvoriti novi adsl topik sada kada je više od jednog provajdera :) objavilo cene i uslove.. ovde ćemo kačiti osnovne informacije vezane za ponude provajdera, linkove, a novopečeni korisnici će kačiti svoje utiske.. EDIT: moram eksplicitno - na ovom topiku nema spamovanja ("ura, imam uslove"; "a u pm, nema kod mene"), kačite samo korisne informacije, a za spam imate ovaj topik.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 aaaaaaaaa ^^ ok , aj sad bi neko mogo mogo da se vrati na moje pitanje i da mi odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 hmm oce li da da svoje misljenje o mom pitanju koje glasi : da li da cekam adsl stigli su mi mailovi da imam uslove i sve samo treba da cekam telekom da mi ugradi adsl prikljucak na phnoe i onda dodje sezampro u stavi mi modem i gg , ili da ugradim cable koji bi mogao ove nedelje ? znaci pitanje je vreme samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 po svoj prilici će adsl stići brže od kabla od sbb-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts