gruja Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Sta kazete...BUAHAHAHAHA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ahahahahaahahahahahahahahahahhaahh koji lik [roflmao] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 (edited) Ja da sam tako nesto uradio odselio bi se na alasku gde me niko nezna :D ali srecom nisam tolko pglu :D Edited January 13, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 da je u americi, proshlo bi mu ovako je ispao glup veoma :P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ovo sam vetj okachio u cunami topiq ali je post izbrisan... I da, srbovanje provereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ja bi razuemo da je to neki izlapeo deda od 80 godina ali ovo. LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Grujo ti si nishlija ? vidim u signi ti je slichica sa nekog zida koji mi je tako poznat ali ono nemogu da se setim gde se nalazi bash.. @topic Strashno !! u redu da se istripovo ali da skochi sa terase/prozora znachi totalno loshe ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 jednom recju, KRALJ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 budala Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 dalabu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 dalabu :P majke mi brate.... i to velika dalapa.... cccc. ...... sigyrno neki bolesnik !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 kakav kreten Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ninja! shta? ochigledno je bio samouveren u svoje ninja sporobnosti, ali ga je opasnost dekoncentrisala pri bekstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Koji retard. Pa mislim ajde cak i da cunami (Iz Indijskog okeana) ide ka nama ne bi nikad stigao dalje od CG i Albanije. Pa tamo su planincuge i zemlja prekrivena rupama. To ne bi stiglo ni do podgorice a kamoli do Nisha. I jos da skace sa terase na 2 spratu... pa brze bi stigao dole da je isao peske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 i onda traži odštetu od dva miliona dinara, ej, i to je kod nas kao pojam velikih para.. kako smo jadni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 M@kER,Jan 13 2005, 16:59:40] da je u americi, proshlo bi mu ovako je ispao glup veoma :P mada, teshko... da je crnac onda bi verovatno dobio... , belci teshko dobijaju , ono a ako crnja ne bi dobio onda krece spika rasizam... blejaci , ;p nooooooooo amer. debilnost je doshla kod nas... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ma retard ... Takvih slucajeva svuda po svetu ima milion ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ninja! shta? ochigledno je bio samouveren u svoje ninja sporobnosti, ali ga je opasnost dekoncentrisala pri bekstvu /offtopic cali/avatar/"burton" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 gde gde [jumpy] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Ne znam sha je gluplje skok ili to shto otje da tuzi nekoga(mozda bi mu poshlo za rukom da dobije odshtetu od roditelja sho ga napravishe tako retardiranog:J) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 koji ste liiiikovi!!! mnogo sam se smejao!! bravo maude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 mozda je gledao petra pana Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 mozda je gledao petra pana ili spajdermena?:)) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2005 Author Report Share Posted January 14, 2005 Grujo ti si nishlija ? vidim u signi ti je slichica sa nekog zida koji mi je tako poznat ali ono nemogu da se setim gde se nalazi bash.. Ma kakvi...Pancevac...nego mi se svidela slika,negde sam je nasao na netu... Glavno pitanje je sta je on uzimao pre tog skoka Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Gruja Pančevac? Prvi put čujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts