MiGsa Posted January 13, 2005 Author Report Share Posted January 13, 2005 vi vill si ... milioner in 7-8 jirs billioner in 13-18 jirs:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 eutanazija sisama :))))) ali najbolje je sto moj cimer kaze... "ja kad bi hteo da se ubijem, uzeo bi pusku pistolj i kilo raznoraznih eksploziva i onda na moj fax... da pobijem sve profesore i studente, pa neka me zapamte" :)))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Srchani udar. Sisata maloletna plavusha na meni. Poslednje rechi: "I'm cuming!!!" Wule cuming and going at the same time sho se mene tiche: plemenita smrt na pochetku starosti, po mogutjstvu bezbolna, uz doniranje organa i kremaciju te prosipanje pepela na puchini okeana, mi ne bi shkodila previshe Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 sho se mene tiche: plemenita smrt na pochetku starosti, po mogutjstvu bezbolna, uz doniranje organa i kremaciju te prosipanje pepela na puchini okeana, mi ne bi shkodila previshe Booooooring! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 suicide by police to mi je uvek bilo zanimljivo. Nemam muda samog sebe da roknem, ovako je lakshe i zabavnije a ako me ne savataju bicu bogatiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Ja imam 2 nacina-zabavan i dosadan Dosadan- Umrem u snu sa nekih 120 godina koliko nameravam da pozivim (Necete se mene lako otarasiti HAHAHAHAHAHA [evilstruja] ) Zabavan- ili ako prezivim taj san kupim sebi avion (Koji radi na hladnu fuziju), ubacim u njega hidrogensku bombu i pilota iz al-quqamuqaeadeadaeade (Nadogradjene Al-kaide), i onda lepo odletim do USA pokupim nekoliko ljudi koji su zainteresovani da skacu iz aviona bez padobrana i onda lepo BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM. To niko nece zaboraviti (Ako iko prezivi) NOTE: Medjutim ja nameravam da pronadjem neku tehnologiju pomocu koje se zaustavlja starenje i onda se lepo zabunkerisem i ostanem ziv zauvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 zeleo bih da crknem tako, da je oko mene moja porodica koju sam za zivota stvorio. Znaci, 2-3 sina, cerka, njihova deca u poodmaklim pubertetima i gde su neka vec i ozenjena/udata. Da sam bio bogat i svima sve obezbedio i da bude velika sahrana i sve sto uz to ide..........uglavnom, zeleo bih da moju misiju na zemlji zavrsim u velikom stilu, i trudicu se zaista, da tako bude, da budem velik i dobar chovek! Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 14, 2005 Author Report Share Posted January 14, 2005 ,Jan 14 2005, 22:42:19] zeleo bih da crknem tako, da je oko mene moja porodica koju sam za zivota stvorio. Znaci, 2-3 sina, cerka, njihova deca u poodmaklim pubertetima i gde su neka vec i ozenjena/udata. Da sam bio bogat i svima sve obezbedio i da bude velika sahrana i sve sto uz to ide..........uglavnom, zeleo bih da moju misiju na zemlji zavrsim u velikom stilu, i trudicu se zaista, da tako bude, da budem velik i dobar chovek! "Poslednji Don" - Puzo :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 "Poslednji Don" - Puzo :))) svidja mi se u kom pravcu razmisljas:) recimo da je ta varijanta..... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ko je doticna iz signe??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 au brate, josh se niste smirili za agustinom, vec balavite za sledecom ima x puta boljih riba napolju, samo treba izaci na sunce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ima x puta boljih riba napolju, samo treba izaci na sunce If it burns my eyes, it ain't worth it. Slika je brrrrrrrrr... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigabyte Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ko je doticna iz signe??? :) da, stvarno, ko je dotichna ??? au brate, josh se niste smirili za agustinom, vec balavite za sledecom ima x puta boljih riba napolju, samo treba izaci na sunce brate, dok ja izadjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Booooooring! Pazi sha radish ili pochni da razmishljash o ovoj temi najozbiljnije Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 jedna moja bliska prijateljica:))) salim se...... nemam pojma, al' ima sise bruka.....a josh je mladjana Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Pazi sha radish ili pochni da razmishljash o ovoj temi najozbiljnije Oh no! The ETF nerd with "dangerous" WBC3 skilz is out to get me! Haaaaaaaaaaaalp!!! Pravimo fan klub za devojchicu iz signe? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Da se probudim mrtav. Umri mlad, budi lep les. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Pravimo fan klub za devojchicu iz signe? Ja sam za. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Bitno je da covek ne umre k'o svinja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 kralj se vratio!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 Elvis je ziv? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Ma vratio se ... Ko ih jebe sve... Mogu dami shepu.... Ako im dozvolim! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Elvis je ziv? ( )... :) !!! pa naravno, nisi znao??? pa par puta je uhvacen u javnosti :)) cak su ga videli i u pesku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 overdose ... ako imam para =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 hmm, de je dokaz... dajte snimke... !:) zdravo je posetiti ovaj forum,... produzava zivot... po treci put pishem to:) covek posle odredjenog vremena pocne da pushta suze... suze radosnice nego , nije ovaj topic podignut zbog... dunno cega, ideje for death,... joshuve niste skontali, da sam ja Grim... i samo ocu da vam ispunim poslednje zelje... zato, josh sisatih - off topic, olaksho sam se, znacio primio sam veceras extremnu dozu debilizma... americki klub... , a josh me je odmeravala neka bakuta... tj. dve bakute es da sam mog provereno da zaradim 100$ nabrzaka... al , nijesam ti ja takav... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts