Sheyn Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 pa, pre kad sam razmisljala .. u fazonu ako nedajbozepupudalekobilo tesko razbolim , uzecu nesto extra extra tesko i predoziracu se ;) a inace,volela bih da bude neki trip kao korleone na kraju filma ;) e da , na sarani ocu da mi sviraju solazu iz "put beznadja" Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ahahhah gotovo je skupilo se uzdrzavash se da ne puknesh i kazacesh svima dosta je da dosta je... :P ;) kole je moj chovek.smrt nije u planu shto se mene tiche;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ubicu se u 65-oj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 pa to nije smrt..to je ubistvo:D::DD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 I will live until eternity's end! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ubicu se u 65-oj.... bilo je 59.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ja bih voleo na bolesnichkom krevetu polako da se gasim.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ja bih voleo da umrem u snu smiren ko moj deda, nikako kao putnici u njegovom autobusu vristeci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 zaronicu i nestati sa delfinima u velikom plaventnilu! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nije bitno kako, samo da bude extra brzo i bezbolno da da tako i ja Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 a cek kako ne ides u skolu? LOL OT :) ne razmisljam o tome... NO I DONT WANNA DIE I AM TOOO YOOOUUNG Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 izvinjavam se , ubicu se u 59. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Migsa, odakle ti uopshte ideja za ovakav topic? Ti se oduvek bio zivahan i pozitivan momak, a uz to si i mlad. Ovakav topic bi pre Dreadnought-u prilichio. hehehhe,ma opushteno... poshto sam mislio o tome malko, kao kad doguram do 70-80-90 , necu da zivim na necijoj grbaci, hmm i necu , bicu mmilioner... al sad nevazno to, ono tj. necu sebe da mucim tipa imam 80 dina, jebe me kicma, noge itd itd ,tj... shta ja serendam do moje 80 ko zna shta ce sv izmisliti:) ali zivahan i pozitivan momak, hmm e smo se upoznali, e me shpijunirash, odkud znash... :))) btw. dignite ovaj topic za jedno 60-70 dina:) (pa da vidimo oni koji su dogurali do 70-80 kakvi su im planovi, a nadam se da ce svi dogurati) ( )... @cali, hmmm moze, al potrudi se da ne pogodish ribice:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ali zivahan i pozitivan momak, hmm e smo se upoznali, e me shpijunirash, odkud znash... :))) Chitam tvoje postove. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Chitam tvoje postove. previshe znash... :)) morash biti eliminisan, cali maj 100 billion $$ man ce morati da te eliminishe ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Znate koji je fazon , chitao sam neki chlanak neki doktori shto su pisali i tako to , zashto se masa tripuje kako ce da rikne i tako to ( i sam to radim ) , to su posledice bombardovanja (don't flame) , podsvesno mislimo kako mozhemo da umremo svaki dan i onda se tripujemo i radimo neke stvari koje inache ne bi radili , tipa drogiramo se , pijemo troshimo sve pare shto imamo u strahu da cemo riknuti i necemo se izhiveti , ono podsvest je zajebana :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 pazi ... ....ala si se ti istripovao:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 pazi ... ....ala si se ti istripovao:)) ( )... ne veruj mi to je 4 real :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 "I da se samo sve svrsi, samo da se osetim manje sam, preostaje mi da pozelim da na dan mog pogubljenja bude mnogo gledalaca i da me docekaju s povicima mrznje." [gilja] Inache za citat svaka chast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 i moj je neki trip da skochim iz aviona bez padobrana. poshto inache nikad u zhivotu to ne bih uradio to mi je jedinstvena prilika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 13, 2005 Author Report Share Posted January 13, 2005 i moj je neki trip da skochim iz aviona bez padobrana. poshto inache nikad u zhivotu to ne bih uradio to mi je jedinstvena prilika. moj covek:) ocemo zajedno?... u ne ne josh bolje.... skocim iz aviona bez padobrana , ali sa bordom:D uuuu surfujem na oblacima.... :D a oni sa zemlje , kao...shta je to ...., to je avion, ne to je patka, to je Migshonije... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 moj covek:) ocemo zajedno?... u ne ne josh bolje.... skocim iz aviona bez padobrana , ali sa bordom:D uuuu surfujem na oblacima.... :D ( )... netju ja nishta sa tobom dok ne dobijem one meleskinje shto si obetjao. a i neshto si zaboravio, ja sam baja, ti si buljash dakle zhivetju bar 30 godina duzhe od tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 13, 2005 Author Report Share Posted January 13, 2005 mladi spermicu :) kako cesh mi se cepiti kad budem bio milioner, hohoho:))) tj. izvini, milijarder...:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 mladi spermicu :) kako cesh mi se cepiti kad budem bio milioner, hohoho:))) tj. izvini, milijarder...:) ( )... ti tjesh biti milijarder samo ako te ja zaposlim da mi zubitjima raskrchavash guznu vegetaciju (koment a la zeki) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts