Jump to content

Saveti za kupovinu odeće i obućy by nikolaahh

togFU

Recommended Posts

On 7/15/2026 at 3:00 PM, Lucky said:

dok si do "skoro" mogao da kupiš patike za 50 evra, sad je to misaona imenica osim nekih kombinacija jurio sam ovde pa bio popust pa onda poslednji broj pa sam iscmao prodavca za još 10% itd.

Apsolutno i sad mogu da se kupe patike za 50 eur, recimo možeš od 50 do 100 eur je čak normalno sve, a ovaj što piše 250 eur je očigledno air max batica...

• Like +1 1

11 minutes ago, millanče said:

A šta ćemo sa kvalitetom? Adidas 30 eura i Reebok Classic popust sa 90 na 50 eura plaćenu Nemačkoj 2021 mi se još drže, kupim Classic u Srbiji - ofuca i iskrivi se za godinu dana, Adiddas mi se raspadne za 6.5 meseci. Adidas/Nike crna trenerka iz Planete se ofuca i pocrveni posle godinu dana, dok imam neke one fejk "Turske" Nike dukseve plaćene 1000 din pre osam godina, još kao novi, ćale smršao, pa ih nosi.

uf, to je tek posebna tema o kojoj bih mogao da napišem linkedin/blog post!

Ajde još neka pitanja pa ću kasnije da odgovorim svima!
@Lucky ajde da ti budžim konent malo - molim te splituj ono gore tvoje za patike i ovo u novi topic "Saveti za kupovinu odeće i obućy by nikolaahh"

Jbm li ga, ja nikad nisam znao da prepoznam original/neoriginal.

U poslednje vreme uglavnom Sketchers patike kupujem i prilično sam zadovoljan cenom/kvalitet odnosom. Posebno mi je zgodno što blizu kuće imam outlet za addidas i sketchers (ET sport) i za 5-6000 sam kupovao (i za sebe iz za decu) baš fine patike koje se nisu raspale u prvih 6 meseci (jedan par imam više od godinu dana).

Svaka čast onima koji imaju lovu da uzimaju patike za 250 evra :)

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

1 hour ago, absolute said:

Jbm li ga, ja nikad nisam znao da prepoznam original/neoriginal.

U poslednje vreme uglavnom Sketchers patike kupujem i prilično sam zadovoljan cenom/kvalitet odnosom. Posebno mi je zgodno što blizu kuće imam outlet za addidas i sketchers (ET sport) i za 5-6000 sam kupovao (i za sebe iz za decu) baš fine patike koje se nisu raspale u prvih 6 meseci (jedan par imam više od godinu dana).

Svaka čast onima koji imaju lovu da uzimaju patike za 250 evra :)

Potvrdih i ja na mojoj verziji ovog topika, pa ako se ne merguje - Sketchers isto pozitivno iznenadio, Max Protect model, trajanjem i udbonošću pre svega. Malo je fejlovao kao outdoor patika za pešačenje po neravnim terenima i planinama, imam taj neki crni model kome je gornji deo neki mekani, crni "mesh", super udobno, izdržljivo i provetreno, ali je malo premekan da drži nogu po neravnom lepo. Mada to je možda mana mog modela, ko uzme onaj od tvrđih materijala i jače i više gume gore, vervatno nema ni taj problem.

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Slažem se da je ovo moglo u isti onaj topic milančetov btw :DDD

@Lucky čini mi se da si pominjao air force, evo brzi search koji kaže da je redovna cena nekih 110 eur, daleko od pomenutih 250, a sad na popustu još niže
https://www.buzzsneakers.rs/proizvodi?search=air+force

Nike je generalno precenjen kao brand, bukvalno su najgori što se tiče odnosa kvaliteta materijala i dobijenog. Ali jebiga, SNAGA BRENDA pratite me na linkedinu za još priča o brednovima!

evo jedna random preporuka, bukvalno za jako male pare odliče patike od prave kože, udobnije od adidas samba recimo, iako su sličan fazon 
https://www.n-sport.net/index.php?mod=catalog&op=thm_search&search_type=&submited=1&puma=1&keywords=palermo

E sad ne znam kako dalje sa ovim topicom, možda najbolje da neko napiše šta mu treba, pa ja nađem i preporučim! ono kao interaktivni kontent u dva smera samo nije live!

25 minutes ago, togFU said:

Slažem se da je ovo moglo u isti onaj topic milančetov btw :DDD

@Lucky čini mi se da si pominjao air force, evo brzi search koji kaže da je redovna cena nekih 110 eur, daleko od pomenutih 250, a sad na popustu još niže
https://www.buzzsneakers.rs/proizvodi?search=air+force

Nike je generalno precenjen kao brand, bukvalno su najgori što se tiče odnosa kvaliteta materijala i dobijenog. Ali jebiga, SNAGA BRENDA pratite me na linkedinu za još priča o brednovima!

evo jedna random preporuka, bukvalno za jako male pare odliče patike od prave kože, udobnije od adidas samba recimo, iako su sličan fazon 
https://www.n-sport.net/index.php?mod=catalog&op=thm_search&search_type=&submited=1&puma=1&keywords=palermo

E sad ne znam kako dalje sa ovim topicom, možda najbolje da neko napiše šta mu treba, pa ja nađem i preporučim! ono kao interaktivni kontent u dva smera samo nije live!

ne plaćam ja forsice 250 evra, neko tamo je pričao o ceni patika generalno u tom iznosu i koliko sam video one neke air max i zapravo koštaju toliko, ali se ne razumem pa nemam pojma.

airforce i plaćam tu negde 100-120 evra, i meni su ok, služe solidno dugo, dopada mi se malo viši đon jer ja brzo izližem đon na patikama gde je tanji a ove što su poput ovih puma što si linkovao razvalim u širinu :)) 

nemam pojma šta bi im bila alternativa, superstar sam nosio pre toga međutim tu se kvalitet srozao (čak i iz oficijlene adidas prodavnice) tako da specifično ovaj deo

image.png

nastrada prvi, ili se odvoji u ovom donjem delu pri đonu ili u ovom gornjem bliže pertlama.

još na ovim superstar deluje i da je ok napravljeno u odnosu na ovih par modela što sam viđao kod nas.