manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Sećam se da smo pisali nešto na ovu temu, da li je bio poseban topik ili u nekom, a ne mogu da nađem sada.Koje igre za klince, tu oko 4 godine, android tablet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago My two cents na tu temu kao nekoga kome će klinac uskoro da napuni 7 godina. Mobilne igre su mi previše predatorne u smislu da te samo drže zakucanim za ekran da klikćeš na bilo kakvu glupost, bez bilo kakvog skilla, kako bi ti prikazao što više reklama ili te naveo da kupiš neki dodatak ili nešto. U smislu ceo gameplay je fokusiran oko toga i onda mi deluje da ih baš malo zaglupljuje 😞 te u tom smislu ovaj moj nema pristup telefonu, a tablet je dobio za šesti rođendan i ima ograničeno korišćenje na sat vremena preko familly linka koje otprilike pola provede gledajući Youtube a pola igrajući Roblox. Sad taj Roblox je načelno ok jer stvarno prave ljudi neke sasvim ok stvari, ali se opet i prate se ovi neki retardirani trendovi inače na internetu pa je sada najpopularnija igra među decom "Steal a Brainrot" što je neka glupost gde treba da ošamariš druge igrače i da im mazneš brainrota ili tako neka baš baš glupost, s tim da je monetizacija opet horor i stalno ti nudi da kupiš nekog brainrota za xx Robuxa (jedinstvena moneta za sve Roblox igre). Sve to imajući u vidu jedina igra koja je iole popularna kod dece za mobilni a da meni ima kakvog-takvog smisla je Brawl Stars koji zahteva ipak neki skill, moraš da naučiš da se krećeš, pucaš i slično. Stumble Guys su isto ok i zabavni, ali možda mogu biti malo preteški za tako malo dete, doduše slično važi i za Brawl Stars ali mislim u manjoj meri. Naravno tu je i vazda popularni Minecraft. I kad ovako navedem svoje preporuke zapravo zaključim da sam preporučio sve čiji je suštinski gameplay koliko-toliko oldschool i nema nikakve veze sa mobilnim igrama 😄 Nekoliko puta se pominjalo na pričajte topicu, ali mislim da nijednom nisu bile obuhvaćene igre za mobilni već ove standardne što bi se reklo: Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 5 hours ago Author Report Share Posted 5 hours ago A nema nešto ono boje i oblici, povezivanje šta već, i tako to nešto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago E to ne znam iskreno, za to sam insistirao da se koristi papir zbog držanja olovke i vežbanja. Ima ova super aplikacija za učenje slova, ali bih to rekao da je tek tamo za 5-6 godina https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CodeNomads.Ucimoazbuku Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 4 hours ago Author Report Share Posted 4 hours ago Da nego za kola. Kupio sestriću tablet, pa rekoh bolje neke te igrice za decu, edukativne, nego yt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Ako je ikako moguće bolje je izbeći tablet u kolima, u početku je pakao ali posle bude mnogo bolje. Bar je to neko moje iskustvo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts