Dule_smor Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago Ajde ovde, ne znam da li je vec neko ima slican problem. Do sada sam X puta slao pare preko WU mob appa za Srbiju i nikad nije bilo problema, uvek budu raspolozive za max 15 min. Pre mesec dana slao nesto sestri, iscimao me mob app sa nekim silnim verifikacijama sto ranije nije radio, i povezivanjem sa Klarna platformom, sto mi je isto bilo cudno, kao sad preko nje ide transfer, nisam skapirao? Ali je stigao novac bez problema. Juce poslao drugarici da mi uplati nesto dole i evo stoji jos uvek in progress. Cak sam dobio i mail od WU da je on hold jer jos nisu dobili odgovor od banke lol. Poslao sam ticket WU supportu, kao odgovorice mi. Pozvao sam i svoju banku, oni tvrde da nisu dobili zahtev ud WU za transfer, iako meni u mojoj mob aplikaciji banke stoji bukiran taj iznos. Who was phone? edit, nisam prekoracio nikakav limit u banci i imam sredstva na racunu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Nemam rešenje za taj problem, ali imam potencijalnu pametnu sugestiju 😄 Da li možeš da otvoriš Revolut nalog i uzmeš karticu? Tu karticu ostaviš kome treba ovde i onda kada je potrebno, ti samo uplatiš pare na Revolut, a na bankomatu se podigne sa karticom. U najgorem slučaju, pretpostavljam da razlika u kursu koju WD naplaćuje ne može da bude tolika da se Revolut ne isplati, a čini mi se da je daleko zgodnije. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts