manson Posted January 21 Report Share Posted January 21 (edited) Ovo mu dodje WOT 2? WG nova igra, Project Cold War, alfa, deluje OK, moderni WOT, ono što je Armored Warfare trebalo da bude 🙂 Edited January 21 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Prijave https://projectcw.dev/en_eu/ Ili da neko prebaci u novi topik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22 Report Share Posted January 22 20 hours ago, manson said: Ili da neko prebaci u novi topik? Što da ne! Nisam inače igrao WoT aktivno, ja sam mislio da on ima i moderne tenkove, pa sad sa ovim saznanjem me čudi da zapravo nisu ovo ranije pokrenuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22 Report Share Posted January 22 Laki noob...wot je krenuo prvo samo sa ww2 i pre-ww2 tenkovima...onda kad im je ponestalo tenkova krenuli su da ubacuju i one koji su postojali samo kao planovi, pa onda i one post-ww2, ali samo do 60ih/70ih god...nazalost igra je propala odavno, sto je bilo i za ocekivati kad je glavni cilj da se muzu pare za gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 22 Author Report Share Posted January 22 Upao ja u ovu alfu, i koliko vidim svako koga znam da se prijavio je upao 🙂 Odigrao jednu partiju sinoć, nije baš WOT, više je kao neka od ovih modernih pucačina, ali sa tenkovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22 Report Share Posted January 22 2 hours ago, manson said: Upao ja u ovu alfu, i koliko vidim svako koga znam da se prijavio je upao 🙂 Odigrao jednu partiju sinoć, nije baš WOT, više je kao neka od ovih modernih pucačina, ali sa tenkovima. Deluje kao neki "arkadni wot" koliko god WoT bio "strategija" ako uopšte može tako da se podvede, tj. ovo deluje kao baš čista akcija. 2 hours ago, Dule_smor said: Laki noob...wot je krenuo prvo samo sa ww2 i pre-ww2 tenkovima...onda kad im je ponestalo tenkova krenuli su da ubacuju i one koji su postojali samo kao planovi, pa onda i one post-ww2, ali samo do 60ih/70ih god...nazalost igra je propala odavno, sto je bilo i za ocekivati kad je glavni cilj da se muzu pare za gluposti ispratio sam to ubacivanje, moguće da me je to poteralo da razmišljam da ubacuju sve živo, ka dsu krneuli te eksperimentalne i tenkove koji zapravo nikad nisu postojali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts