Popular Post ch1zra Posted November 27, 2023 Popular Post Report Share Posted November 27, 2023 Pozdrav banditi, from beyond the grave, stari nekromanser ch1zra izranja ispod gomile kostiju da zatrazi pomoc 🙂 Elem, castio sam se novom grafickom, i vreme je da uzmem i novo napajanje i kuciste, obzirom da mi je staro napajanje izuzetno nedovoljno (neki thermaltake od 530W 🤪). Obzirom na nedavnu selidbu i kredite i kupovinu graficke, ne zelim da se izivljavam sa kucistem i napajanjem, pa mi trebaju preporuke za neke budget opcije kucista, sa fokusom na airflowu (obzirom da ovo sto trenutno imam poseduje neverovatnu moc da usisava sav topao vazduh iz okoline i cuva ga u sigurnom dzepu oko procesora) i da nema nikakve RGB cirkuse. unapred zahvalan. 3 2 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 27, 2023 Report Share Posted November 27, 2023 Omg ladno Ch1zra! Jel ces da pikas Diablo 4 na novoj grafi ili ostajes veran dvojci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2023 Author Report Share Posted November 27, 2023 desi dule legendo... slabo tresem d4, presao 2x i to je to, sad sam uzeo novu grafu za Ark Survival Ascended, volem da skupljam dinosauruse 🙂 1 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted November 28, 2023 Popular Post Report Share Posted November 28, 2023 Uđeš u Demačku, pokažeš prstom na Dula i kažeš: "Hoću isto kao ovaj gospodin!" :D 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 Baci pogled na Fractal Design Pop Air kućišta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 15 hours ago, ch1zra said: Pozdrav banditi, from beyond the grave, stari nekromanser ch1zra izranja ispod gomile kostiju da zatrazi pomoc 🙂 Elem, castio sam se novom grafickom, i vreme je da uzmem i novo napajanje i kuciste, obzirom da mi je staro napajanje izuzetno nedovoljno (neki thermaltake od 530W 🤪). Obzirom na nedavnu selidbu i kredite i kupovinu graficke, ne zelim da se izivljavam sa kucistem i napajanjem, pa mi trebaju preporuke za neke budget opcije kucista, sa fokusom na airflowu (obzirom da ovo sto trenutno imam poseduje neverovatnu moc da usisava sav topao vazduh iz okoline i cuva ga u sigurnom dzepu oko procesora) i da nema nikakve RGB cirkuse. unapred zahvalan. bolje zaštekaj neke pare pa uzmi neko kršteno kućište nego da se sad štekaš pa uzimaš neku krdžu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts