reki Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 da ne otvarma novi topitj (sory luky), burazer hoce da kupi ebook reader neki, ali je fora sto on ima knjige koje skida kod brace rusa (kontam da su to pdf i epub formati, trenutno cita na mobilnom). da li postoji neki reader koji moze da cita te stvari, ili je najbolja opcija da kupi tipa kindle ili sta je sad vec best buy, i pocne da kupuje knjige legalnim putem? fora je sto on cita malo strucnije knjige za koje nisam siguran da imaju na tim bestseller sajtovima 😄 a na tom ruskom genesisu kako on kaze ima sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 Bravo za pitanje Reki, isto i mene zanima posto imam gomilu nekih strucnih knjiga u e-formatu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 23, 2022 Author Report Share Posted August 23, 2022 hvala dule! ako kazu da je najbolji kindle, donosis mi iz njemacku 😄 HAAHAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 Dogovoreno, taman i onaj Ariel da ponesem! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 ja imam kindle godinama, trenutno ovaj 10 iz 2020, pre toga isto neki ne secam se, nemam zamerke, posebno mi ovaj 10 dobar jer ima taj backlight sto se tice formata, mislim da on cita taj svoj azw, mobi i mozda epub, mobi je pozeljan i ja nemam problem da nadjem u tom formatu knjige, ali ako vec nesto nema moze se konvertovati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 24, 2022 Report Share Posted August 24, 2022 Meni brat doneo Kindle njegov stari (ima 6, 7 godina sigurano). Super je za čitanje, do sad nisam kupio ni jednu knjigu 😄 Skineš sa neta i konvertuješ i to je to. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 24, 2022 Author Report Share Posted August 24, 2022 e to mi je bitno, hvala ljudi! nista onda, dule, kad dolazis? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 24, 2022 Report Share Posted August 24, 2022 7 minutes ago, reki said: e to mi je bitno, hvala ljudi! nista onda, dule, kad dolazis? 😄 Samo ako bude imao mesta pore Ariela...nema guranja, molim stanite u red 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts