killYg0r Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19441263/opel-corsa-e-14-turbo-101hp?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Ajmo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 e nek ti je nazdravlje sa novim kolima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 Cek, ja sad ne kapiram, jel Kili prodaje ovu Corsu ili je kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 (edited) Kada rešiš da je prodaješ u delove, ili na kilo, da se zapljunem za felne 🙂 btw, šta si uzeo umesto Korse? Edited February 4, 2022 by manson Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 5, 2022 Author Report Share Posted February 5, 2022 Prodajem Corsu ali svakako cekam da mi stigne novi auto! Necu jos da otkrivam jer nisam ni pola posla uradio da ne jinx-ujem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Eto posle doktori burzuji, a Kili menja kola kao carape! Btw, nemoj samo Opela ponovo Kili :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 5, 2022 Author Report Share Posted February 5, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Eto posle doktori burzuji, a Kili menja kola kao carape! Btw, nemoj samo Opela ponovo Kili 😄 Ajmo IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 kili 2022 godina trebas da naucis da linkujes ili si je vec prodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 2 minutes ago, beba isus said: kili 2022 godina trebas da naucis da linkujes ili si je vec prodo Ili to, ili je skinuo oglas iz nekog drugog razloga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 6, 2022 Report Share Posted February 6, 2022 ustvari sto ja komentarisem ovo je auto 2019 godiste 😄 mene treba auto do 3-4k Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2022 Author Report Share Posted February 6, 2022 Jedan vikend je bio dovoljan da ode! Mada pored retarda iz Kia motorsa koji misle da Corsa vredi 10k i lesina iz uvoza nije bilo tesko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 9 hours ago, killYg0r said: Mada pored retarda iz Kia motorsa koji misle da Corsa vredi 10k i lesina iz uvoza nije bilo tesko ta Kia je bukvalno najgori domaći diler automobila ja ne znam šta je to. Vadi ih samo to što su kao nešto povoljniji i ima tih 7 god garancije i onda ko god ima malo više para od Dacie ode tamo i onda se naprodaju. Inače bolje da ne kopam neku razmenu kad sam im slao mail, u sred onog lockdowna oni kao ne mogu da odgovore na neko trivijalno pitanje nego mi lik kaže da dođem u salon da se ispričamo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2022 Author Report Share Posted February 7, 2022 Jeste da je bilo pre 4-5 godina ali kod njih sam imao jedno od najjadnijih iskustava od svih nasih dilera, jednostavno su ljapani, na stranu sto prodaju Zastava level plastiku od proizvoda. Od random auto placa znam da ce da me doceka polu debil- polu kriminalac i jeste da su oni neki mix ali "salon novih vozila" ipak mora neke standarde da ispuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 dobro to, nego nisi nam rekao, jel kupujus sad neki muski auto ili? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 22 minutes ago, killYg0r said: Od random auto placa znam da ce da me doceka polu debil- polu kriminalac kili sabio rl 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 7, 2022 Author Report Share Posted February 7, 2022 15 minutes ago, beba isus said: dobro to, nego nisi nam rekao, jel kupujus sad neki muski auto ili? Od Corse je sve muzevnije. Kad stigne pisem! 4 minutes ago, togFU said: kili sabio rl 😄 Samo uocenu istinu pisem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 On 2/7/2022 at 9:15 AM, killYg0r said: Jeste da je bilo pre 4-5 godina ali kod njih sam imao jedno od najjadnijih iskustava od svih nasih dilera, jednostavno su ljapani, na stranu sto prodaju Zastava level plastiku od proizvoda. Od random auto placa znam da ce da me doceka polu debil- polu kriminalac i jeste da su oni neki mix ali "salon novih vozila" ipak mora neke standarde da ispuni. ortak je tamo kupio kiu pro ceed gt jer je muvao ribu koja mu je prodavala, i generalno riba je tamo radila tipa godinu i po dana, a sad radi u logistici za prodaju građevinskog materijala Toliko o profesionalnosti i koliko znaju šta prodaju i kako 1 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 Jel jebo makar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 15, 2022 Author Report Share Posted February 15, 2022 PIV pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Jel jebo makar Ko o cemu Dule o rakiji...cuj mene jebanju...rakiji... 2 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2022 Report Share Posted February 16, 2022 19 hours ago, Dule_smor said: Jel jebo makar jeste, bili zajedno neko vreme posle, posle ga ona pedalirala jer nije ozbiljan 🙂 1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2022 Report Share Posted February 16, 2022 Ehhh...znaci bio je materijal za brak u njenim ocima, a ne samo jos jedan pastuv za zajebavanje! Jel tako Vudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2022 Report Share Posted February 16, 2022 5 hours ago, Highl1 said: jeste, bili zajedno neko vreme posle, posle ga ona pedalirala jer nije ozbiljan 🙂 pa kad vozi proceed gt :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 (edited) On 2/16/2022 at 3:55 PM, Highl1 said: ortak je tamo kupio kiu pro ceed gt jer je muvao ribu koja mu je prodavala, i generalno riba je tamo radila tipa godinu i po dana, a sad radi u logistici za prodaju građevinskog materijala Toliko o profesionalnosti i koliko znaju šta prodaju i kako da li se ta ženska osoba kojim slučajem zove Snežana? 😄 Edited April 6, 2022 by oddball 1 postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 1 hour ago, oddball said: da li se ta ženska osoba kojim slučajem zove Snežana? 😄 pa ako ne zna da prodaje kola, radila je u Kiji, ispalila hajlijevog ortaka i sada radi u građevinskom materijalu, ta je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts