Jump to content

Web Stranica

Recommended Posts

Treba mi neko da mi odradi web stranicu a bukvalno ne znam nikoga niti gde bih pitao...

http://www.sportlivescouting.com/?fbclid=IwAR00B4mR_WE68uVl74lUTpr016HK34aLbucyjwZ0R0I-xjYgsne2L9kIG1c 

Bukvalno nesto ovako sa aktivnim linkom za fejs i skajp... Je li ovo komplikovano za odraditi i koliko bi moglo da kosta i gde da potrazim?

Neki lik sa fejsa mi trazio da ga "castim" 50€ i da ce da mi odradi za dan-dva u WP koji ne podnosim pa sam ga iskulirao... 

• Downvote (-1) 1

prevelik ti avatar m8

30 minutes ago, FATA said:

Treba mi neko da mi odradi web stranicu a bukvalno ne znam nikoga niti gde bih pitao...

http://www.sportlivescouting.com/?fbclid=IwAR00B4mR_WE68uVl74lUTpr016HK34aLbucyjwZ0R0I-xjYgsne2L9kIG1c 

Bukvalno nesto ovako sa aktivnim linkom za fejs i skajp... Je li ovo komplikovano za odraditi i koliko bi moglo da kosta i gde da potrazim?

Neki lik sa fejsa mi trazio da ga "castim" 50€ i da ce da mi odradi za dan-dva u WP koji ne podnosim pa sam ga iskulirao... 

napravi na bilo kom besplatnom sajtu ... tipa wix.com, Weebly, pa čak i wordpress.com (ne WP self-hosted nego ovaj što je dedicated host kod njih) i rešio si problem.

ima i godaddy čak ja mislim kad kupiš domen daju ti besplatni website builder za osnovne stvari.

11 hours ago, FATA said:

cenis da bih mogao sam sve da odradim? ono bukvalno ne znam ni kako se domen kupuje 😉 kapiram da je lako pratiti uputstva, ali bukvano nisam procitao 1 red kako funkcionise sve to i kako se pravi stranica

sve je builder fazon lagano.

oni se čak i promovišu kao ono "da napravi sajt i baba koja hekla i prodaje svoje proizvode preko neta" a ne ti koji ipak imaš nekakvo kompjutersko znanje.

sve je to sad drag & drop na tim online builderima tako da osnovni sajt ovaj koji si linkovao ne da ti neće trebati dan što kaže higli nego bukvalno u dva sata ćeš imati sajt up and running.

57 minutes ago, alfa said:

što mu dođe tih 50€, ako računaš svoje vreme, hosting, domen isl.  🙂

ima smisla, ali možda hoće da nauči! pa da krene da se time dalje bavi! (edituje, širi funkcionalnosti)

a i onaj bajko mu je nudio bez domena 50e!

• 2 weeks later...