Jump to content

Tenis 2022/25

Lucky

Recommended Posts

17 hours ago, absolute said:

Lol ja Bikovića znam samo da je glumio po nekim ruskim filmovima, mislim da ga nisam gledao ni u jednom domaćem.

brate južni vetar brate iz koje si ti priče matori!

zapravo ja njega "znam" iz Montevideo, mislim da mu je to prva domaća značajnija uloga, a nova po kojoj je najpoznatiji mlađim naraštajima ovde je Južni vetar. Ostalo ruski filmovi ofc 🙂

Meni se nekako ta "nova" generacija glumaca završava sa Trifunovićem i Glogovcem :c

slično, ali to je sad skoro pa dve generacije iza novih generacija :)) tipa imaš posle te naredne gde bi bili Biković, Viktor Savić (eto i njega znam) i još tu par njih iz ovih domaćih serija pa onda imaš i sad još novije i mlađe tipa oni iz Munja 2 itd, kako god da se zovu. Ispada da znam više o domaćim glumcima nego što sam mislio :))

Pa dobro, al mi smo svi znali za Praju, Moku, Mirzu itd...nekako se to sa kolena na koleno prenosilo.

mislim da širina dostupnih informacija + "nove zvezde" briše te kapacitete. Ti si znao za Moku jer si odrastao uz TV Beograd i tu se lista završava 🙂 danas mladi rastu uz milion izvora informacija (kakvih god) plus su im glavne zvezde youtuberi a ne sportisti, a i ako su sportisti onda su lebron džejms i ronaldo 🙂 u drugom slučaju su dexrock i đota!

• Sad 1