Dick Warlock Posted Wednesday at 08:57 PM Report Share Posted Wednesday at 08:57 PM NIje bilo nikakvog prevoda niti sam citirao bilo koga. Ta poruka je cela iskljucivo moja konstrukcija, a upotrebio sam jedan od dva nacina kako koristim "respektivno" u recenici: ili ovako, na kraju recenice, ili odmah iza nabrajanja (De Minor i Sevcenko, respektivno, su bili bolji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 05:20 AM Author Report Share Posted Thursday at 05:20 AM Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у треће коло Ролан Гароса пошто је савладала Американку Данијеле Колинс са 2:1, по сетовима 6:4, 3:6, 7:5. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Thursday at 06:24 AM Report Share Posted Thursday at 06:24 AM 9 hours ago, Dick Warlock said: NIje bilo nikakvog prevoda niti sam citirao bilo koga. Ta poruka je cela iskljucivo moja konstrukcija, a upotrebio sam jedan od dva nacina kako koristim "respektivno" u recenici: ili ovako, na kraju recenice, ili odmah iza nabrajanja (De Minor i Sevcenko, respektivno, su bili bolji). Pa da, iskoristion si "tvoju konstrukciju" (bmkpisemkakojahocujerjasnobree.jpg), a ja sam samo malo skrenuo pažnju da to nije pravilno. Mislim, imao sam i ja taj "bug" jedno vreme, zato sam i napisao :DD Sorry za offtopic, al svakako je tenis pederski sport! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Thursday at 06:57 AM Report Share Posted Thursday at 06:57 AM Ma, razumem te ja, da prostis, zabagovo si. Sportski pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 06:04 PM Author Report Share Posted Thursday at 06:04 PM Ne ide bas najbolje! Муте наставља са добром игром - 3:6, 2:6, 2:3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 05:41 AM Author Report Share Posted Friday at 05:41 AM mislio sam da će posle medicinskog tajmauta da se raspadne srećom nije Новак Ђоковић је победио Француза Корентана Мутеа резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 6:2, 7:6 (7:1) у другом колу Ролан Гароса. ali je pitanje i da li konjska placenta i doktorka marijana mogu da ga oporave u dva dana 😞 u trećem kolu igra protiv nekog Filipa Milošića za kojeg prvi put čujem a koji je originalni austrijanac 🙂 iz hrvatske 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Friday at 05:41 PM Report Share Posted Friday at 05:41 PM Ispade i Medjedovic 😔 Ostao je Djokovic sam. Kako cemo...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted Friday at 07:00 PM Report Share Posted Friday at 07:00 PM unapred spremna ikona za 1/4 vs Zvereva 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Saturday at 06:16 AM Report Share Posted Saturday at 06:16 AM On 5/30/2025 at 7:41 AM, Lucky said: mislio sam da će posle medicinskog tajmauta da se raspadne srećom nije Новак Ђоковић је победио Француза Корентана Мутеа резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 6:2, 7:6 (7:1) у другом колу Ролан Гароса. ali je pitanje i da li konjska placenta i doktorka marijana mogu da ga oporave u dva dana 😞 u trećem kolu igra protiv nekog Filipa Milošića za kojeg prvi put čujem a koji je originalni austrijanac 🙂 iz hrvatske 🙂 Blajburgovac neki 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Saturday at 07:41 AM Author Report Share Posted Saturday at 07:41 AM 1 hour ago, absolute said: Blajburgovac neki realna priča. 12 hours ago, marks said: unapred spremna ikona za 1/4 vs Zvereva kakve penzionerske oscilacije ima, bolje da idemo meč po meč :)) protiv ovog "austrijanca" igra večeras kasnije, tipa ne pre 21h ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Saturday at 08:42 PM Author Report Share Posted Saturday at 08:42 PM Pobedi Nole Fiću sa 3:0, 6/3 6/4 6/2, ali da bude najubedljiviji ipak ga je pretekao Siner koji je isto sa 3:0 ali 6/0 6/1 6/2 dobio onog čeha koji beše pobedio noloa na nekom turniru skoro. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 01:57 PM Author Report Share Posted yesterday at 01:57 PM On 5/30/2025 at 9:00 PM, marks said: unapred spremna ikona za 1/4 vs Zvereva još jedan korak do prognoze! Српски тенисер Новак Ђоковић и Британац Камерон Нори састаће се у понедељак у осмини финала Ролан Гароса, а њихов дуел биће трећи на програму. Дуел Ђоковића и Норија не би требало да почне пре 15.00 часова на стадиону "Филип Шатрије". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Author Report Share Posted 1 hour ago Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победио је Камерона Норија резултатом 3:0, по сетовима 6:2, 6:3, 6:3 за пласман у 15. узастопно четвртфинале на овом турниру. Ово му је био стоти тријумф на Ролан Гаросу. Изједначио је и рекорд Рафаела Надала по броју одиграних мечева у Паризу - 116. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts