Dick Warlock Posted Wednesday at 08:57 PM Report Share Posted Wednesday at 08:57 PM NIje bilo nikakvog prevoda niti sam citirao bilo koga. Ta poruka je cela iskljucivo moja konstrukcija, a upotrebio sam jedan od dva nacina kako koristim "respektivno" u recenici: ili ovako, na kraju recenice, ili odmah iza nabrajanja (De Minor i Sevcenko, respektivno, su bili bolji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 05:20 AM Author Report Share Posted yesterday at 05:20 AM Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у треће коло Ролан Гароса пошто је савладала Американку Данијеле Колинс са 2:1, по сетовима 6:4, 3:6, 7:5. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted yesterday at 06:24 AM Report Share Posted yesterday at 06:24 AM 9 hours ago, Dick Warlock said: NIje bilo nikakvog prevoda niti sam citirao bilo koga. Ta poruka je cela iskljucivo moja konstrukcija, a upotrebio sam jedan od dva nacina kako koristim "respektivno" u recenici: ili ovako, na kraju recenice, ili odmah iza nabrajanja (De Minor i Sevcenko, respektivno, su bili bolji). Pa da, iskoristion si "tvoju konstrukciju" (bmkpisemkakojahocujerjasnobree.jpg), a ja sam samo malo skrenuo pažnju da to nije pravilno. Mislim, imao sam i ja taj "bug" jedno vreme, zato sam i napisao :DD Sorry za offtopic, al svakako je tenis pederski sport! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 06:57 AM Report Share Posted yesterday at 06:57 AM Ma, razumem te ja, da prostis, zabagovo si. Sportski pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 hours ago Author Report Share Posted 23 hours ago Ne ide bas najbolje! Муте наставља са добром игром - 3:6, 2:6, 2:3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 11 hours ago Author Report Share Posted 11 hours ago mislio sam da će posle medicinskog tajmauta da se raspadne srećom nije Новак Ђоковић је победио Француза Корентана Мутеа резултатом 3:0, по сетовима 6:3, 6:2, 7:6 (7:1) у другом колу Ролан Гароса. ali je pitanje i da li konjska placenta i doktorka marijana mogu da ga oporave u dva dana 😞 u trećem kolu igra protiv nekog Filipa Milošića za kojeg prvi put čujem a koji je originalni austrijanac 🙂 iz hrvatske 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts