support Posted October 16, 2019 Report Share Posted October 16, 2019 (edited) Je..m li ti sunce kakva igra, kakva mehanika, koliko mogucnosti, izbora i koja prica. Za ovih nekoliko sati koliko sam igrao, samo cu napisati REMEK DELO. Ljudi igrajte ovo pod obavezno. https://zaumstudio.com/ Edited October 16, 2019 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 izgleda vrhunski. Javi kako ide dalje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 citao sam nesto o igri ovih dana, u glavnom su svi odusevljeni daj neke utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 Узе ми реч 🙂 Супер оно изгледа. Визуелно ме подсећа на 'Dishonored', и јако ми се допада. На ГОГу махом рецензије од 5 звездица. Дај баци још који ред. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 Gledao sam sinoc Dropped Frames i bas su je pominjali na kraju i nahvalili brda. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted October 17, 2019 Author Report Share Posted October 17, 2019 Na pocetku postoje vec predefinisani karakteri i mogucnost da se kreira novi (INT, PSY, FYS, MOT), plus se glavnom liku bira jedna glavna osobina (da li logicki razmislja, da li je podlozan drogama, da li je dobar pregovarac, da li je nasilan...), mada lik na pocetku ne zna ni kako se zove 🙂. Gomila teksta koji je odlicno napisan, grad koji je klasicna distopija, smrdljivi, propali sa ljudima koji su crnilo i svaki (bar ove koje sam ja sreo) imaju pozadinske price koje su turobne, likovi nisu samo tu radi reda i staticni. Cela igra je sandbox, otvorena, tako da nema pravila sta cete da radite, samo imate 15 dana da resite slucaj ubistva. Igra se zavrsava ako za 15 dana ne resite taj slucaj, u toku igre ako moral padne na nulu, itd... Najzanimljiviji su razni glasovi, demoni kojima je opsednut glavni lik i ta njegova komunikacija sa njima, preispitivanje u donosenju odluka gde dobijate negativne i pozitivne bonuse i nesto genijalno vezano za konverzaciju, mesta koje posecuje i neke bitne dogadjaje 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Da javim da je igra mnogo jaka. Samo da napomenem s obzirom na to u kom je podforumu, ova igra je RPG koji su uvek želeli oni koji NE vole tuču. Imajte to u vidu smrtnici! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts