Daki_ Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Ja imam teoriju da je forum umro jer su umrle Klejbezable. Klejbezable su umrle jer postoji podforum za sve, a to, iako deluje prakticno, je smaranje. Dosadno je otvarati svaki, te na podforumima lurkuje manje ljudi, samim tim je manje interakcije i postaje monotono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 (edited) 13 hours ago, f4ts0 said: Jebote milane protose sta bre pricas kakve veze ima gde kupujes mon sa forumom? Najgore je sto 10 sec čitam i pitam se sta ja sad ne kapiram i sta ovo pise. Ubija vas vitja u pojam jebote. Mogo bi i da prestane realno, glupo je Zato što kupujem sa emmi-ja, gigatrona, ili winwin-a, i onda će random Srba bolje znati situaciju nego random Murikanac. Makes sense? I kao što rekoh, neka on ubija sve u pojam, samo rokaj. Ostaćete na kraju vas nekoliko pa se rokajte do mile volje. Edited March 25, 2018 by themilann Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Opsenica klanovac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Opsceni Milan Opsenica, strah i trepet Rura! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 opsenica i vitja drze igru na ruru, ako nisi u klanu dobices po turu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 1 hour ago, themilann said: Zato što kupujem sa emmi-ja, gigatrona, ili winwin-a, i onda će random Srba bolje znati situaciju nego random Murikanac. Makes sense? I kao što rekoh, neka on ubija sve u pojam, samo rokaj. Ostaćete na kraju vas nekoliko pa se rokajte do mile volje. Makes sense ako si pitao "da li je bolje uzeti sa emija ili gigatrona sajta" Nema smisla ako si pitao za tehnicke karakteristike monitora. Ako je prvo, moja greska, nisam citao topik. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Ipak potajno voliš rur. Ovo si mogao bilo gde pitati iskren da budem I naravno kupio si ono sto su ti rekli da ne kupiš. <3 za rur :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 ovaj topix ožive forum Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Heyt 4life Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 On 24.3.2018. at 8:13 AM, aLti said: Ta vulgarna promena u ponasanju seronje Viktora i njegovih ortaka Opsenice (...) :o Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 OCemo da zovemo opsenicu pa da se rokamo nas trojica? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 (edited) 2 hours ago, f4ts0 said: Ipak potajno voliš rur. Ovo si mogao bilo gde pitati iskren da budem I naravno kupio si ono sto su ti rekli da ne kupiš. <3 za rur :) Pa opet sam napravio svoj neki izbor. Možda sam i pogrešio, ali cenim mišljenja ljudi s rura, jer da nije tako, ne bih ni postavljao topik. U suštini, meni je gotivan ovaj forum. Upravo zato i ukazujem na ove neke stvari, jer da nije tako, boleo bi me čuk da sudelujem u ovako nečemu. A i taj hackforums za koji se torkty uhvatio sam pomenuo kao pozitivan primer. Ne znam koji je problem ugledati se na forume koji funkcionišu. Okej, ako mislite da taj fazon koji furate ima smisla, cepajte. Moje nije da ispravljam krive drine drugih. I da, možda sam jedan od novijih članova foruma, ali ja sam ipak ovde do 2011. godine, tako da iako nisam najaktivniji za sve to vreme, upoznat sam s pričom generalno na sajtu. Edited March 25, 2018 by themilann Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmeralda Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 (edited) Forum je bas poceo da umire tamo od 2013. pa na dalje. Otprilike kad se i TheProtoss registrovao. Inace Protoss je godinama nevidjeni smarac po wc3 dota forumima, susta suportnost rur-a. Uvek kada sam citao neke vesti tu je bio sa nezanimljivim komentarima, i uvek nesto komentarise a nikda nista zanimljivo/pametno/smesno da napise. Jebes mi mater ako sam ja ikada video da je taj covek ista zanimljivo napisao a uvek se trudio da nastanca stotine/hiljade postova. Rur je dosta dugo bio i specifican po tome sto je bio jedini dota forumu gde nisi mogao da citas protosove komenmtare a jbg i to se promenilo, ja stvarno ne znam kako njemu ne dosadi. Edited March 25, 2018 by Esmeralda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Jebote, ja sam tacno pola zivota ovde, od 2001 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 3 minutes ago, Esmeralda said: Forum je bas poceo da umire tamo od 2013. pa na dalje. Otprilike kad se i TheProtoss registrovao. Inace Protoss je godinama nevidjeni smarac po wc3 dota forumima, susta suportnost rur-a. Uvek kada sam citao neke vesti tu je bio sa nezanimljivim komentarima, i uvek nesto komentarise a nikda nista zanimljivo/pametno/smesno da napise. Jebes mi mater ako sam ja ikada video da je taj covek ista zanimljivo napisao a uvek se trudio da nastanca stotine/hiljade postova. Rur je dosta dugo bio i specifican po tome sto je bio jedini dota forumu gde nisi mogao da citas protsove komenmtare a jbg i to se promenilo, ja stvarno ne znam kako njemu ne dosadi. Predstavi se, druže, ko si pošto ja ne znam ko si ti kad ti mene već znaš vrlo dobro. :) Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Sta je dota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmeralda Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 2 minutes ago, themilann said: Predstavi se, druže, ko si pošto ja ne znam ko si ti kad ti mene već znaš vrlo dobro. :) Jbg ne znam dal ce se setiti, ali jednom sam ti na gareni rekao da smaras/spamujes, a ti si dao odprilike isti odgovor kao sada. 2 minutes ago, tortky said: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TI MORA DA SI NEKI VIĆIN PULEN Ja sam dobio warn od Peje odma na pocetku i naucio kako da se ponasam ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 protos klasican garena/bnet dota retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 2 minutes ago, Esmeralda said: Jbg ne znam dal ce se setiti, ali jednom sam ti na gareni rekao da smaras/spamujes, a ti si dao odprilike isti odgovor kao sada. Kaži mi koje godine je to bilo? Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 A sta ako ti je te godine vise njih reklo da spamujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Ne racuna se nista pre 2012! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esmeralda Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 8 minutes ago, Čamuga said: protos klasican garena/bnet dota retard Ja isto glasam za ban, i taman ce stanje foruma da se poboljsa. 8 minutes ago, themilann said: Kaži mi koje godine je to bilo? Ne secam se vise, bilo je davno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 (edited) 15 minutes ago, 1009978710296 said: A sta ako ti je te godine vise njih reklo da spamujes? Jesam spamovao, nema sumnje. Skupljao sam post count jer mi je to u tom trenutku bio prioritet u životu. Jer eto, to mi je tad bio uspeh. Edited March 25, 2018 by themilann Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 nema vise banovanja, to je jedan od razloga propasti :D protos old school retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts