qwert00 Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 ok. skontah da me ps4 ne zanima :D imam ps4 500 model cuh 116a. dolazi sa jednim dzojstikom, ispravna, strujni kabl. i kutija ide bez hdmi kabla (ako nekom treba dodatno imam nov kabl od 10m.kapiram previse :D) Na konzoli su igre Sniper Elite 3 i neka retro arkadna igra :) Cena 160e pored toga imam i dve ps4 igre na disku Assasin creed Syndicate Assasin creed Unity hm recimo 20e jedna ili obe 30e :) konzola i ove dve AC igre na disku - 180e moze zamena za ps3 sa igrama, chipovana ili ne...kao i neki nintendo (bitno da je sa sto vise zelda igara..). uz doplate po dogovoru. ako je skuplji nintendo moze i moja doplata naravno na PM za ponude, detalje i sl :D ps.e da ako je nekom bas bitno, mislim da mogu da izbunarim kratak hdmi kabl negde..samo da se nateram da ga potrazim :D C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 10 hours ago, qwert00 said: ok. skontah da me ps4 ne zanima :D ahahaha, valjam se od smeha :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Dešava se jbg :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 ma ne zbog toga nego zbog čitave one teme "šta da igram, koje igre, gde, šta, kako" - kao ono tinejdžer koji je dobio ps4 za novu godinu :) ali onda je odradio "tipični vudu" potez! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 5, 2018 Author Report Share Posted March 5, 2018 (edited) jebiga :D kad sam par meseci igrao ps3 i sam 2 nedelje ps4 :D def je sranje ps :D na stranu sto me valjda zbog godina i sporih refleksa uzasava autosave po deonicama... :D jos eventualno da probam serijal zelda igara i zdravo konzole :D Edited March 5, 2018 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 10 minutes ago, qwert00 said: jebiga :D kad sam par meseci igrao ps3 i sam 2 nedelje ps4 :D def je sranje ps :D na stranu sto me valjda zbog godina i sporih refleksa uzasava autosave po deonicama... :D jos eventualno da probam serijal zelda igara i zdravo konzole :D mislim da onda definitivno konzole nisu za tebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Juce sam po prvi put slucajno probao gamepad na PC pucačini, jesus christ koliko je ono retardirano. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 2 minutes ago, jasamnepismen said: Juce sam po prvi put slucajno probao gamepad na PC pucačini, jesus christ koliko je ono retardirano. a ima ljudi koji se kunu da je to bolje nego miš+tastatura, zamisli tek to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 11, 2018 Author Report Share Posted March 11, 2018 ne smem ni da zamisljam :D prodao sam konzolu...pa do neke naredne prilike C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts